Netd Müzik 3 milyon takipçiye ulaştı!

Netd Müzik YouTube kanalı, 3 milyon aboneye ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Netd Müzik 3 milyon takipçiye ulaştı!

YouTube’un 1 milyon aboneye ulaşan kullanıcılarına verdiği altın oynatma butonuna hak kazanan Netd Müzik YouTube kanalı, 3 milyon aboneye ulaştı.



Mayıs 2016 itibari ile YouTube üzerinde 3 milyon aboneye ulaşan Netd Müzik, Türk YouTube kanalları arasında en geniş kitleye sahip kanal oldu.



Netd Müzik 3 milyon takipçiye ulaştı!



Ocak 2014’te kurulan Netd Müzik, 60’tan fazla yapım firmasına ait şarkıların dijital yayın haklarını bulunduruyor.Türkiye’de icra edilen, piyasanın lokomotifleri olan pop ve rock eserlerin yanı sıra alternatif, folk, caz, özgün müzik gibi çeşitli tarzlardaki eserleri de ücretsiz ve kolay ulaşılabilir olarak tüm dünyaya yaymayı ve dinletmeyi hedef edinen kanal, kuruluşundan bu yana lider müzik dağıtımcısı ünvanını koruyor.



Netd Müzik, veri analiz şirketi OpenSlate tarafından Eylül 2015 ve Ekim 2015 aylarında art arda dünyanın en çok izlenilen YouTube kanalı olarak belirlenmişti. Ünlü analiz şirketi comScore’a göre, Netd Müzik, Şubat 2016’da 13 milyon tekil kullanıcıya ulaştı.



Netd Müzik 3 milyon takipçiye ulaştı! - Resim : 2



Ayda 500 milyonu aşkın video gösterimi!



Dünyanın bütün ülkelerinden ziyaretçisi olan Netd Müzik, Türkçe müzik için lokomotif görevi üstleniyor. Aynı zamanda dijital yayın haklarını da koruyan Netd Müzik, Nisan 2015’te sanatçıların resmi videolarını 512 milyon kere izletti. Bugüne kadar videoların toplam izlenme süresi ise 36 bin yılın üzerinde.



Dünyanın en büyük 10 kanalı arasında yer alan Türkçe müzik kanalı Netd Müzik’e www.youtube.com/netdmuzik adresinden ulaşılabiliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin