Nejat İşler'in 'Ahmet' adlı yeni filmindeki partneri kim oldu?

Ünlü oyuncu Nejat İşler, yeni bir projeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Nejat İşler'in 'Ahmet' adlı yeni filmindeki partneri kim oldu?

Peş peşe TMC'nin 'Bodrum Masalı' dizisi, 'Martıların Efendisi' ve 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filmlerinde rol alan Nejat İşler, yeni bir projeye başladı.



Bir süredir yaşadığı Gümüşlük'ten ayrılıp İstanbul'a gelen İşler, Funny Balloons imzalı 'Ahmet' filminin çekimlerine başladı. Mehmet Eroğlu'nun kaleme aldığı '9.75 Santimetre' adlı büyük ses getiren kitaptan uyarlanan filmi, Uluç Bayraktar yönetiyor.



Gezi olaylarına da farklı bir çerçeveden bakan filmde Nejat İşler, geçmişiyle hesaplaşan yüzündeki yarayı sakalıyla kapatan Ahmet adlı bir adamın hikâyesine hayat veriyor. Önsözü Henry James'in "İnsan kendi için yaptığı kendine uyan tasarımda, dünyadaki acıyı nereye koymalı?" olan film, 1998 yılının mart ayında Gabar Dağı eteklerinde gece çekilen bir sahneyle açılıyor.



Cesur cümleleri olan film, şiddetli kar yağışının olduğu ve alevlerin yükseldiği bir köyde Yedek Subay ve Tim Komutanı Ahmet'e 7 yaşındaki Zinar'ın "Benim babam terörist" sözünü söylemesiyle devam ediyor. Filmde Nejat İşler'in partnerini oynaması için çok sayıda kadın oyuncuyla görüşüldü. Sonunda 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde 'Evdokya' karakterini canlandıran Funda Eryiğit'le anlaşıldı.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin