Nefesler tutuldu! Efsane program, gala yayınıyla izleyiciyle buluşuyor!

Merakla beklenen program ‘Big Brother Türkiye’, bu akşam başlıyor...

Google Haberlere Abone ol
Nefesler tutuldu! Efsane program, gala yayınıyla izleyiciyle buluşuyor!

Tüm dünyada ‘şov programlarının atası’ olarak kabul edilen efsane program ‘Big Brother Türkiye’ bu akşam saat 20.00’de başlıyor.                                      



‘Big Brother Türkiye – Gala’ yayınıyla Star’da ilk kez Türk izleyici ile buluşacak programın sunuculuğunu Asuman Krause yapacak.



Nefesler tutuldu! Efsane program, gala yayınıyla izleyiciyle buluşuyor!



Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, 1999 yılından bu yana İspanya, İngiltere, Avustralya ve Amerika’da defalarca ‘En İyi Reality Şov’ programı seçilen ve tam 15 yıl Amerika’da ‘en çok izlenen program’ olarak birincilik tahtından inmeyen ‘Big Brother’ artık Türkiye’de…



Bugüne kadar 120 ülkede, 320 sezondan fazla yayınlanan, sadece 2014 yılında dünyada 60 milyon kişi tarafından izlenen ‘Big Brother Türkiye’ için, 3 bin metrekarelik bir alanda, dünyanın en büyük ‘Big Brother’ evi ve Türkiye’de bugüne kadar kurulmuş en büyük program stüdyosu hazırlandı.



Nefesler tutuldu! Efsane program, gala yayınıyla izleyiciyle buluşuyor! - Resim : 2



BİR MİLYON LİRA ÖDÜL



‘Big Brother Türkiye’ için başvuruda bulunan 30 bini aşkın kişiyle tek tek görüşüldü. Aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek 16 kişi belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için büyük ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.



KURALLARI BIG BROTHER BELİRLER



16 kişilik ev halkı, ‘Big Brother’ın kendilerine verdiği görevleri her koşulda yerine getirmekle sorumlu. Big Brother’ın kimi zaman akıl sınırlarını zorlayan, aksiyon ve aldatmaca dolu oyunlarına karşı pozitif rekabet içinde başarıyla çıkmaya çalışacak ev halkının dış dünya ile hiçbir teması olmayacak.



Nefesler tutuldu! Efsane program, gala yayınıyla izleyiciyle buluşuyor! - Resim : 3



Ev halkı 100 gün boyunca her yeni güne, bu evde tek kural koyucu olan ve bu kurallarını her an değiştirebilme gücü bulunan Big Brother’ın görevlerini başarıyla yerine getirmek için başlayacak. Ancak pek tabii her hafta bir yarışmacı evden ayrılmak durumunda kalacak ve evden kimin gideceğine izleyicinin SMS oyları karar verecek. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin