Mustafa Ceceli'nin Soma faciasından hemen sonra konser verdiği kesinleşti

Soma faciası sonrası konser verdiği yönündeki haberler hakkında tazminat davası açan Mustafa Ceceli, davayı kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Ceceli'nin Soma faciasından hemen sonra konser verdiği kesinleşti

Soma'da yaşanan maden faciası sonrası konser verdiği yönündeki haberler hakkında tazminat davası açan Mustafa Ceceli, davayı kaybetti. Yargıtay, mahkemenin kararını onayladı. Onur Akay, Ceceli'nin, konseriyle ilgili haber yapan magazin sitesine açtığı 100 bin liralık tazminat davasını kaybettiğini açıkladı.



Türkiye, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin yasını tutarken, sosyal medyada Mustafa Ceceli'nin konser verdiği iddia edilmişti. Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'ın Instagram adresinden yaptığı paylaşımla, Mustafa Ceceli'nin konser verdiğinin doğru olduğu ve Ceceli'nin konu hakkında açtığı davayı kaybettiği öğrenildi.



'Faciayı duymaması beni de çok şaşırtmıştı'



Instagram'da Yargıtay'ın kararını paylaşan ünlü sanatçı Onur Akay, "Mustafa Ceceli'ye 3 hukuk tokatı! 301 kişinin öldüğü Soma faciasının olduğu gün, bütün radyo ve TV kanalları canlı yayına geçmişti. Olay saatinden 8 saat sonra konser veren Mustafa Ceceli'nin, faciayı duymaması beni de çok şaşırtmıştı. İstanbul Anadolu 25. Asliye Hukuk Mahkemesi, konser haberini yapan Magazinkolik sitesi sahibi Nurcan Sabur'u suçsuz ve haklı bularak, temyiz hakkı saklı kalmak şartı ile Mustafa Ceceli'nin açtığı davayı reddetmiştir" dedi.



Onur Akay şöyle devam etti:



Mustafa Ceceli daha sonra davayı Yargıtay'a taşıdı. Yargıtay 4. Hukuk Dairesi 2015/7692 Esas No ve 2016/6900 Karar No'suyla, İstanbul Anadolu 25. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin Mustafa Ceceli aleyhine verdiği kararı onayarak karar bağladı.



Mustafa Ceceli'nin Soma faciasından hemen sonra konser verdiği kesinleşti


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin