Müslüm Gürses'in hayatını Hakan Günday yazacak

Müslüm Gürses'in hayatı film oluyor. Filmin senaryosunu ise ünlü yazar Hakan Günday kaleme alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Müslüm Gürses'in hayatını Hakan Günday yazacak

Hürriyet'te yer alan habere göre, Arabesk müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden, üç yıl önce kaybettiğimizMüslüm Gürses'in hayatı film oluyor. Müslüm Baba'nın hayat arkadaşı Muhterem Nur; 'Film yapmak istiyorum. Onun ne kadar özel bir insan olduğunu ben sağken anlatmamız lazım' diye konuştu.



Müslüm Gürses'in hayatını Hakan Günday yazacak





Mine Şengöz önderliğinde proje tasarım şirketi Saatiçerik'in hayata geçireceği filmin senaryosunu ise başarılı yazar Hakan Günday üstlenecek. 'Kinyas ve Kayra', 'Az', 'Daha' gibi birçok romana imza atan Günday'ın iki kısa filmde de imzası bulunuyor. 



2012'DEN BERİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYORLAR



Araştırma ve röportajları gazeteci yazar Gülşen İşeri’nin yaptığı filmin danışman kadrosunda gazeteci Tuğrul Eryılmaz, sosyolog Meral Özbek, psikiyatr Cemal Dindar vemüzik tarihçisi Murat Meriç yer alıyor.



2012 yılından beri  bu film için çalıştıklarını ve Gürses'in hayattayken bu projeye onay verdiğini dile getiren Mine Şengöz, her şey yolunda giderse filmin çekimlerine 2017'nin şubat ya da mart ayında, sanatçının ölüm yıldönümünde başlanacağını ifade etti.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin