Müslüm Gürses'ten acı haber

Yoğun bakımda tutulan ünlü şarkıcıdan kötü haber geldi.

Google Haberlere Abone ol
Müslüm Gürses'ten acı haber

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre yaklaşık 3 aydır yoğun bakımda tutulan Müslüm Gürses hayatını kaybetti. 



Cihan Haber Ajansı'nın 10:24'de geçtiği haberde de "Arabesk müziğin önemli isimlerinden Müslüm Gürses, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti" denildi.



İHA da ölüm haberiyle ilgili hastaneden bilgi beklendiğini duyurdu.. Hastane yetkilileri ise henüz haberi doğrulamadı. Çeşitli kaynaklardan sanatçının sağlık durumuyla ilgili çelişki bilgiler geliyor.



Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Şener, Müslüm Gürses'in durumunun iyi olmadığını belirterek ''kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı olarak hayatı devam ediyor'' dedi.



Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, sanatçı Müslüm Gürses'in sağlık durumuna ilişkin, ''Gürses'in durumu iyi değil, kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı hayatı devam ediyor'' dedi.



AA muhabirine açıklamada bulunan Şener, ''Gürses'in durumu iyi değil, kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı hayatı devam ediyor. Şu anda durumu iyi değil, kaybedilebilir ama şu an öyle bir şey gelişmiş değil. Durumu, 2, 3, 5 gün, bir hafta öncesinden farklı değil'' ifadelerini kullandı.



Deniz Şener, Gürses'in bilincinin yerinde olduğunu, kolunu bacağını oynattığını, ancak akciğerleri iyi olmadığı için makine desteğiyle hayatını sürdürdüğünü bildirdi.



Sanatçının tepkilerinin iyileşme yönünde olmadığını ifade eden Şener, süreç uzadıkça kendilerinin de dirençlerini kaybettiklerini, sanatçının kaybedilme riski altında olduğunu deklare ettiklerini kaydetti. (AA)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin