Müslüm Gürses'e sitem dolu taziye

Müslüm Gürses için yerel gazeteye verdikleri ilginç taziye ilanında hem sitemde bulundular hem de teşekkür ettiler.

Google Haberlere Abone ol
Müslüm Gürses'e sitem dolu taziye

Adana’nın Kozan ilçesinde 4 arkadaş merhum sanatçı Müslüm Gürses için yerel gazeteye verdikleri ilginç taziye ilanında hem sitemde bulundular hem de teşekkür ettiler.



Sanatçı Müslüm Gürses ölümüyle sevenlerini ve hayranlarını üzdü. Adana'nın Kozan ilçesinde de yıllarca Müslüm Gürses dinleyen ve Gürses'in şarkılarıyla büyüyen 4 arkadaşın bir gazeteye verdikleri ilginç taziye ilanı ise dikkat çekti.

Haftalık yerel bir gazetenin son sayısında Kadir, Yaşar, Necati ve İsmail imzası ile yayınlatılan taziye ilanında Gürses'e sitem dolu teşekkür vardı.



İlanda "Bir dönem bizi anlayan ve bizi anlatan eserlerin yorumcusu, tarzını değiştirince her ne kadar bizim için ölmüş olsan da, gençliğimizde isyanımıza, derdimize, umudumuza, her şeyimize ortak olduğun için teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler. Allah mekanını cennet eylesin" ifadeleri yer aldı.



Kozan Belediyesi Bilgi İşlem Bürosunda görevli Necati Tıraş, yaptığı açıklamada, taziye ilanını kendisi ile arkadaşları Yaşar Toprak, Kadir Gönül ve İsmail Şimşek'in verdiğini söyledi.



1984 ile 2000 yılları arasında sanatçı Müslüm Gürses'in şarkılarını dinlediklerini, ancak, tarz değiştirdikten sonra aralarına mesafe koyduklarını söyleyen Tıraş, "Tarzını değiştirerek sanatsal açıdan bizim için 2000'li yıllarda ölmüş olsa da, onun büyük bir sanatçı ve duygu insanı olduğu gerçeğini göz ardı edemezdik. Bu sebeple gazeteye verdiğimiz taziye ilanıyla bize yaşattıkları ve bir dönem yol arkadaşlığı yaptığı için teşekkür etme gereğini duyduk. Kısmet olur İstanbul'a yolumuz düşerse mezarını da ziyaret edip, ruhuna bir dua okumak istiyoruz" dedi. İHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin