'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan Osman tahta çıkıyor! İşte fragman...

Star Tv'de ekrana gelen dizinin 27. bölüm fragmanında bu hafta Sultan Osman tahta çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan Osman tahta çıkıyor! İşte fragman...

TIMS prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Ekin Koç, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu'nun yer aldığı Muhteşem yüzyıl Kösem son bölümü ile nefesleri kesti. Heyecanla izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. yeni bölüm fragmanı ve son gelişmeler haberimizde... Dizi 19 Mayıs Perşembe (bugün) saat 20.00'de STAR TV ekranında olacak.



MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 27. BÖLÜMDE NELER OLACAK?



Kösem evlatlarının canını kurtarmak için telaşla Sırça Köşk’e gelir. Ancak karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döner. 



Sultan Mustafa tahttan indirilip yeniden kafese kapatılırken, Halime Sultan zindana atılır. Kösem Sultan’ın desteğiyle tahta çıkan Sultan Osman’ın saltanatı başlar. 



Kösem oğlunun saltanatının keyfini süreceğini sanırken, acı gerçekle yüz yüze gelir. Osman tahtını elinden alan validesi Kösem Sultan’ı eski saraya gönderir. Kösem Osman’a dair büyük bir hayal kırıklığına uğrar. 



Annesinin eski saraya sürülmesinin ardından abisi ile arasındaki bağların koptuğunu düşünen şehzade Mehmed Osman’ın kendisini öldüreceğinden korkar. Safiye Sultan’ın oyununa gelen şehzade Mehmed geri dönülmez bir hata yapar. 



Kardeşinin kendisine isyan ettiğini düşünen Osman derin bir çelişki içindedir. Kardeşinin ölüm emrini verecek midir yoksa onu af mı edecektir? Annesi Kösem Sultan ile yaptığı yüzleşme Osman’ı sert bir karar almaya iter..



"'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan Osman tahta çıkıyor! İşte fragman..." Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin