Muhteşem Yüzyıl dijitalde de en çok izlenen dizi

Star TV’nin internet sitesi 2012 yılını birinci bitirdi.

Google Haberlere Abone ol
Muhteşem Yüzyıl dijitalde de en çok izlenen dizi

2012 senesinde 40 milyon 239 bin kişinin 82 milyon kez ziyaret ettiği ve 496  milyon sayfa gösterimine ulaşan startv.com.tr’in istatistikleri dikkat çekici.



Televizyonda olduğu gibi Startv.com.tr’de 2012’de en çok izlenen video Muhteşem Yüzyıl’ın bölümlerine ait. Muhteşem Yüzyıl’ın 66. bölümü 1 milyon 514 bin 496 izlenme sayısına ulaşarak en çok izlenen bölüm oldu.



İşler Güçler’in bölümleri ise hemen onu takip ediyor. İşler Güçlerin zirve yapan 17. bölümü 2012’de 1 milyon 340 bin defa izlendi.



FACEBOOK’DA MUHTEŞEM YÜZYIL VE YETENEK SİZSİNİZ REKABETİ



Facebook’ta Star TV’nin paylaşımlarında en çok beğeni alan Muhteşem Yüzyıl’ı sırasıyla Yetenek Sizsiniz Türkiye, O Ses Türkiye, 20 Dakika, İşler Güçler ve Behzat Ç. izliyor.



STARTV.COM.TR



Comscore 2012 verilerine göre Türkiye’nin en çok ziyaret edilen televizyon - video sitesi olan Startv.com.tr yenilenen altyapısı ve tasarımı ile artık daha hızlı ve kesintisiz bir Star TV tecrübesi yaşatıyor.



Her ay 10 milyonun üzerinde ziyaretçisi ve 100 milyona yakın sayfa gösterimi olan Startv.com.tr kullanıcı dostu ve sosyal medya ile iç içe...



Yenilenen Startv.com.tr’de canlı izleme seçeneğinin  yanı sıra  Muhteşem Yüzyıl, 20 Dakika, İşler Güçler, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, 1 Erkek 1 Kadın  ve Star TV’de yayınlanan tüm dizi ve programların bölüm videolarına, internete özel ekstra içeriklerine, en güzel fotoğraflarına fotoğraflarına ulaşmak artık daha kolay...



Site, Ipad, Iphone, Android uygulamalarıyla da izleyicisine doyurucu içerikler sunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin