'Muhteşem' selfie'yi çeken 'Kösem Sultan'da oynayacak

Muhteşem Yüzyıl Teşhir-i İhtişam, bir ilki daha gerçekleştirerek ziyaretçilerine 'Kösem Sultan' dizisinde oynama fırsatı sunuyor.

Google Haberlere Abone ol
'Muhteşem' selfie'yi çeken 'Kösem Sultan'da oynayacak

Tims Productions ve IEG Exhibitions işbirliği ile hayata geçirilen Muhteşem Yüzyıl Teşhir-i İhtişam Sergisi, ziyaretçilerine oyuncu olma şansı sunan 'Muhteşem Selfie' adlı fotoğraf yarışması başlattı.



15 Haziran'a kadar devam edecek yarışmada, 'Muhteşem Yüzyıl - Teşhir-i İhtişam' sergisini ziyaret ederek, sergi içerisinde en yaratıcı selfie'yi çekip #muhteşemselfie hashtag’i ile paylaşanlar arasından seçilecek ziyaretçiler Tims Productions’ın yeni dizisi Kösem Sultan’da rol alma şansı kazanacak.  



Kazananların iki aşamada belirleneceği yarışmada, ziyaretçilerin @muhtesemyuzyilsergisi ve #muhteşemselfie etiketi ile sosyal medyada paylaştıkları selfie'ler, kullanıcıların beğenisine sunulacak ve en çok beğeni alan 50 fotoğraf ikinci aşamaya geçecek. Sonraki elemede ise Kösem Sultan’ın yapımcısı Timur Savcı ve yönetmeni Zeynep Günay Tan’ın da aralarında bulunduğu jüri üyeleri ilk 50 arasından en yaratıcı selfie'yi seçecek. Seçilen fotoğraf sahipleri de Kösem Sultan dizisinde farklı rollerde oynama şansı bulacak.     



Muhteşem Selfie Yarışması hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşılabiliyor.



'Kösem Sultan' belli oldu, Twitter yıkıldı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin