Mucize Doktor'un hangi oyuncusu Jet Sosyete'ye konul oldu?

Jet Sosyete yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Mucize Doktor'un hangi oyuncusu Jet Sosyete'ye konul oldu?

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi Jet Sosyete, puhutv.com’daki üçüncü sezonuna bomba gibi bir bölümle devam ediyor.



Yeni yuvasında büyük ilgi gören dizinin eğlenceli anlarla dolu dördüncü bölümünde kahkaha hız kesmeden sürüyor. Cuma günü yayınlanacak dördüncü bölümünde konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçen isimler ise Özge Özder ve Kubilay Tunçer.





Cengiz ve Gizem aldıkları pırlanta bileziğin kendilerinden geldiğinin anlaşılması için Şevko ve Sema’yı yemeğe çağırıp hediyelerini elden verirler. Bir takım ekonomik hesaplar yüzünden bozulan düğün planları sebebiyle Gizem, Safiye’nin de yardımıyla hediye ettikleri bileziği geri almaya çalışırken kızın bileğini sakatlarlar. Sema’nın sakatlandığını öğrenen Şevko bunu fırsata çevirince tekrar evlenmeye karar verirler.



Mucize Doktor'un hangi oyuncusu Jet Sosyete'ye konul oldu?



Alara’nın ‘Çöplükte Yaşama Platformu’ için düzenlediği organizasyondan herkes parti beklerken, çöp toplama etkinliği çıkması ortalığı karıştırır. Alara organizasyondan önce Tony, Talip ve Ozan’a kağıt imzalatır. Farkında olmadan bir hafta boyunca hergün çöp toplama işine gönüllü olmuşlardır. Çöp toplamaktan bıkan üçlü, caydırıcı olmak için kaba kuvvet kullanmaya karar verir ancak işi giderek zorbalığa dökünce Alara’nın gazabına uğrarlar.



Mucize Doktor'un hangi oyuncusu Jet Sosyete'ye konul oldu? - Resim : 2



Safiye ve Yıldız, Şennur’un her lafa karışmasından ve sürekli evde olmasından bıkmışlardır. Şennur’u bezdirme planı yaparlar. Safiye, Tony’ye, Zahide’ye ve Ozan’a ayrı ayrı entel muhabbetler açtırır. Şennur fazla medeniyeti kaldıramaz ve fenalaşarak acil hastaneye kaldırılır.



Mucize Doktor'un hangi oyuncusu Jet Sosyete'ye konul oldu? - Resim : 3



puhutv.com kullanıcıları; ‘Jet Sosyete'nin yeni bölümlerine herhangi bir üyelik olmaksızın puhutv.com adresinden, puhutv iOS ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV'den ulaşabilir, diziyi zaman ve mekandan bağımsız izleyebilir. puhutv.com’a üye olunduğunda ise bazı özel avantajlardan ve ‘kaldığın yerden izle’ seçeneğinden faydalanmak mümkün.



Mucize Doktor'un hangi oyuncusu Jet Sosyete'ye konul oldu? - Resim : 4



Her cuma yeni bölümle izleyicilerinin karşısına çıkacak ‘Jet Sosyete’nin önceki tüm bölümleri de puhutv.com'dan ücretsiz olarak izlenebiliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin