Mucize Doktor reytinglerde zirvede!

FOX'un yeni dizisi, rekor üstüne rekor kırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Mucize Doktor reytinglerde zirvede!

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, FOX’un yeni dizisi 'Mucize Doktor' geçtiğimiz hafta izleyicinin büyük beğenisini kazanarak, bu sezonun en iyi açılışını yapmıştı.



Dün akşam yayınlanan 2. bölümle ABC1 hedef kitlede 14,84 reyting ve 35,49 share, AB hedef kitlede 13,61 reyting ve 35,88 share, TOTAL hedef kitlede 12,36 reyting ve 31,46 share alarak yine en çok izlenen dizi oldu, rekor kırmaya devam etti.



Twitter’da yayın gününde en çok konuşulanlar listesinde 1. sıradaki yerini koruyan 'Mucize Doktor'un 3. bölümü için şimdiden nefesler tutuldı.



Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan 'Mucize Doktor'un kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.



'Mucize Doktor' her perşembe saat 20.00’de FOX’ta. İşte, 3. bölüm fragmanı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin