MTV'nin büyük gecesi! Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu

‘MTV Video Music Awards’ 30 Ağustos Pazar günü yapılan törenle sahiplerini buldu.

Google Haberlere Abone ol
MTV'nin büyük gecesi! Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu

Amerikan rapçi Kanye West’in ‘Michael Jackson Video Vanguard’ ödülünü aldığı MTV Video Music Awardsun ödül töreni gerçekleşti. West, ödül gecesi konuşmasında, yetenek, sanat, medya kültürü ve başkanlık hırslarına değindi.



Los Angeles’daki Microsoft Theater’dan canlı olarak yayınlanan 2015 ‘MTV Video Music Awards’ ödül töreninde, ‘Michael Jackson Video Vanguard Award’ ödülüne layık görülen Kanye West, 13 dakikalık konuşmasında, kişisel yaşamından, sanata, tüketici kültüründen kendisinin ödül törenleri ile olan ilişkisine kadar birçok konuya değindi. Ödülünü Taylor Swift’ten alan West, 2009 ‘MTV Video Music Awards’da sahneye aniden çıkmasından duyduğu pişmanlığı dile getirirken, sanatçıların savunulması konusunda yine cesurdu. 



"MTV'de büyük gece! Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu" Galerisine Göz At



Taylor Swift’in Kendrick Lamar ile gerçekleştirdiği efsane düeti ‘Bad Blood’ ‘Yılın Videosu’ ve ‘En İyi İşbirliği’ ödülüne layık görülürken, ‘En İyi Erkek Video’ ödülünü Mark Ronson’ın Bruno Mars ile yaptığı ‘Uptown Freak’ düeti aldı. ‘En İyi Kadın Video’ ve ‘En İyi Pop Video’ ödülü ise ‘Blank Space’ ile Taylor Swift’in oldu.  Gecede, ‘En İyi Hip Hop Video’ ödülünü ‘Anaconda’ ile Nicki Minaj, ‘En İyi Rock Video’ ödülünü ise ‘Uma Thurman’ ile Fall Out Boy aldı. 



Big Sean, Kanye West ve John Legend’ın ‘One Man Can Change The World’ parçası, ‘Video ile Sosyal Mesaj’ ödülüne layık görüldüğü görkemli gecede, Samsung Galaxy Tab S2 tarafından verilen ‘Yaz Şarkısı’ ödülü 5 Seconds of Summer’ın ‘She’s Kinda Hot’ parçasının oldu. Gecede,  Taco Bell tarafından verilen ‘İzlenilesi Oyuncu’ ödülüne ise ‘Trap Queen’ klibi ile Fetty Wap layık görüldü.  



‘En İyi Sanat Yönetmeni’ ödülü, Snoop Dogg’un ‘So Many Pros’ klibi ile Jason Fijal’ın, ‘En İyi Kareografi’ OK Go’nun ‘I Won’t Let You Go’su ile OK Go, air:man ve Mori Harano’nun,  ‘En İyi Yönetmen’ Kendrick Lamar’ın ‘Alright’ klibi ile Colin Tilley ve The Little Homies’in, ‘En İyi Aranje’ Beyonce’nin 7/11’i ile Beyonce, Ed Burke ve Jonathan Wing’in ve ‘En İyi Görsel Efektler’ Skrillex ve Diplo’nun Justin Bieber ile düeti, ‘Where Are You Now’da Brewer’ın oldu. 



Den of Thieves, Jesse Ignjatovic, Van Toffler, Stephen Friedman, Amy Doyle ve Garret English ‘2015 MTV Film Ödülleri’ için başyapımcı olarak çalıştı. Hamish Hamilton’nın yönetmen koltuğuna oturduğu gecede, Joanna Bomberg, Jen Jones and Lee Lodge ise yardımcı yapımcı olarak görev aldı.



 



500 milyon kişi izleyecek! MTV, büyük geceye hazırlanıyor


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin