MTV Film Ödülleri'nde hangi ünlüler sunuculuk yapacak?

MTV 2013 Film Ödülleri'nde sunuculuk yapacak ünlü isimler açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
MTV Film Ödülleri'nde hangi ünlüler sunuculuk yapacak?

MTV, 14 Nisan 2013 Pazar günü saat 21:00’da canlı olarak yayınlanacak MTV 2013 Film Ödülleri’ni sunacak olan süper star Rebel Wilson’a eşlik edecek ve törende sunuculuk yapacak ünlü isimleri açıkladı. “Summer Blockbuster’ sezonunun başlangıcı olarak bilinen ve MTV’de canlı olarak yayınlanacak MTV 2013 Film Ödülleri’nde, birçok aktör, film ve müzik görücüye çıkacak.



Törende sunuculuk yapacak isimler arasında Steve Carell, Melissa McCarthy, Zac Efron, Kerry Washington, Seth Rogen, Zachary Quinto ve Adam Sandler gibi dünyaca ünlü yıldızlar yer alıyor. 



MTV “Comedic Genius” ödülü sahibi Will Ferrel ve Zach Galifianakis, “The Campaign”deki performanslarıyla “Ekrandaki En İyi İkili” ödülüne aday olurken; “Trailblazer Ödülü” sahibi Emma Watson ise “ The Perks of Being a Wallflower”daki performansıyla “En İyi Kadın Oyuncu”, “En İyi Öpücük” ve “En iyi Müzikal An” dallarında aday. Bunun yanı sıra törende, Selena Gomez yeni Single’ı “Come & Get It”in ilk televizyon performansını sergileyecek. Törende sahne alacak diğer ünlü isimler ve özel showlar ise ilerleyen günlerde açıklanacak.



Takipçiler 13 Nisan Cumartesi gününden itibaren, movieawards.mtv.com internet sitesinden oylamaya katılabilecek. “Yılın Filmi” kategorisi için oylama, daha önceki yıllarda da olduğu gibi, 22. MTV Film Ödülleri boyunca devam edecek.



Yine takipçiler, MTV 2013 Film Ödülleri’nin resmi internet sitesi olan MovieAwards.MTV.com üzerinden oy vermenin yanı sıra, tören hakkında en güncel bilgilere ve geçen yılın en önemli anlarının görüntülendiği videoları izleyebilecek; 2012 ödül listesine ve kırmızı halı trendlerine ulaşabilecekler. 



2013 MTV Film Ödülleri, tüm MTV iletişim ağlarıyla birlikte, 60’tan fazla kanal ile yarım milyar kişiye ulaşacak. Ayrıca program, MTV’nin dünya çapında 200’ün üzerindeki digital medya platformu üzerinden interaktif kullanıcılara da ulaşacak. 



MTV 2013 Film Ödülleri’nin yapımcılığını Jesse Ignjatovic üstleniyor. Garrett English, Yapımcı ve MTV’den Sorumlu Yöneticiliği; Amy Doyle, Müzik ve Ünlü Yeteneklerden Sorumlu Yöneticiliğini;  Wendy Plaut, Ortak Yapımcı ve Ünlü Yeteneklerden Sorumlu Yöneticiliğini; Lee Lodge ise Ortak Yapımcılığını üstleniyor. 

MTV 2013 Film Ödülleri resmi sponsorları ise; Chevrolet, HTC, DR PEPPER, Revlon, Taco Bell ve Unilever.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin