MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni'nde kimler sahne alacak?

2019 MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni'nde sahne alacak isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni'nde kimler sahne alacak?

MTV '2019 MTV EMAs'de sahne alacak sanatçıların önemli bir kısmını açıkladı; Greenday, Halsey, Rosalía, Becky G, Akon, Ava Max ve Mabel '2019 MTV EMAS'de sahne alacak.



İkonik rock grubu Green Day, 2 Milyondan fazla satarak pek çok platin ödülüne sahip olan Halsey, İspanyol starı Rosalía, uluslararası üne sahip şarkıcı/aktris ve EMA şovuna ev sahipliği yapacak olan Becky G, süperstar Akon, pop fenomeni Ava Max ve 'En İyi Yeni' ve 'En İyi Çıkış' adayı olan Mabel, 3 Kasım Pazar günü saat 23.00’de İspanya'nın Sevilla kentindeki FIBES Konferans ve Sergi Merkezi'nden tün dünyada canlı yayınlanacak olan müzik kutlaması için, açıklanan ilk isimler oldu.



Halsey, EMA sahnesine 'En İyi İşbirliği', 'En İyi Pop' ve 'En İyi Tarz' adaylıkları ile geri dönerken, Rosalía ise 'En İyi Video', 'En İyi İşbirliği', 'En İyi Tarz' ve 'En İyi Çıkış' olmak üzere dört adaylıkla tekrar karşımızda. Becky G, Ava Max ve Mabel'in ise EMA sahnesinde ilk deneyimleri olacak.



Rosalía'nın EMA adaylıkları, ilk iki MTV VMA Ödülü'nün ardından Ozuna ile işbirliği yaptığı son single “Yo x Ti, Tu x Mi” ve sık sık “Yazın Şarkısı” seçilen J Balvin ve El Guincho ile birlikte yaptığı “Con Altura”, sanatçının küresel yıldızlığa doğru hızlı bir şekilde yükseldiğini doğruladı.



Akon, kısa süre önce Latin listelerinde 1 numaraya ulaşan ilk İspanyolca albümü El Negreeto'dan “Como No”yu söylemek için gecenin sunucusu süper star Becky G ile birlikte sahnede olacak.



Ava Max’ın EMA performansı ise sanatçının son çıkardığı dance-pop sigle’ı Torn’un MTV’de ilk kez yayınlanacak olan müzik videosunun hemen ardından gerçekleşecek.



İngiliz pop starı Mabel de, ilk stüdyo albümü High Expectations’dan çıkan hiti “Don’t Call Me Up” parçasını seslendirecek.



Green Day ise MTV Müzik Haftası kapanış konserini “MTV World Stage Seville”de gerçekleştirecek.



“Green Day, şüphesiz ki dünyanın en başarılı rock gruplarından birisidir. Ve geçtiğimiz otuz yıldan sonra bile müzikleri taze ve günümüzle alakalı kalmaya devam ediyor ” diyor Viacom ve MTV International ortak marka başkanı Bruce Gillmer. “En iyi bildikleri şeyi Seville’de de gerçekleştirmelerini heyecanla bekliyoruz - ikonik enerjili bir performans!”



2019 MTV Avrupa Müzik Ödülleri için oylama 2 Kasım gece yarısına kadar www.mtvema.com adresinde devam edecek.


Etiketler MTV Halsey
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin