Morgan Freeman, THY’nin yeni yüzü oldu!

THY, ABD'de yayınlanacak reklam filmi için, Oscar'lı oyuncu Morgan Freeman'la anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Morgan Freeman, THY’nin yeni yüzü oldu!

Türk Hava Yolları (THY), marka yüzü olarak Oscar’lı oyuncu Morgan Freeman ile anlaştı. Aynı zamanda pilot olan Freeman ile çekilen reklam filmi, 800 milyon kişi tarafından izlenen Super Bowl finalinde yayınlanacak.



THY, Amerikan televizyon tarihinin en çok izlenen programı olan NFL (Amerikan Ulusal Futbol Ligi) Finali Super Bowl’da reklam yayınlayacak. Çekimleri bugün Los Angeles’ta yapılan reklam filminde THY’nin tanıtım yüzü Morgan Freeman oldu.



79 yaşındaki Morgan Freeman, ilk Oscar Ödülünü 1987’de Street Smart filmi ile kazandı. Bugüne kadar 1989’da Driving Miss Daisy, 1994 Esaretin Bedeli ve 2004’te Million Dollar Baby filmleri ile ödüle ulaşan Freeman, aynı zamanda yönetmen ve yapımcı.



Geçen yıl Super Bowl’da yer alan ilk Türk markası olan THY, ABD nüfusunun yüzde 35’ine ulaşmıştı. ABD’deki uçuş ağını genişleten THY, uçuş nokta sayısını 9’a çıkardı.



Yayın hakları UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nden iki kat daha değerli olan, NBA finalinden ise daha çok izlenen Super Bowl’u, geçen yıl 800 milyon kişi takip etti. THY, 5 Şubat’ta oynanacak karşılaşmada, ABD nüfusunun yüzde 48’ine ulaşmayı hedefliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin