'Minik Serçe' yeniden zirveye kondu

Eylül ayında sanat ve eğlence dünyasından magazin sayfalarında öne çıkan medyatik isimler belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Minik Serçe' yeniden zirveye kondu

Medya takibi ajansı Interpress'in sadece yazılı mecrayı kapsayan araştırmasında, geçtiğimiz ay magazin haberlerinde en çok Türk Pop Müziği'nin 'Minik Serçe' lakaplı sanatçısı Sezen Aksu'nun adının geçtiği belirlendi. 



Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergide çıkan haberlerin incelenmesiyle oluşan sıralamada Sezen Aksu, Eylül boyunca toplam 545 haberle ilk sırada yer aldı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz sayfalarda yer alan 541 haberle ikinci olurken, ekrandaki programında yaşadığı polemik başta olmak üzere gündeme sık sık gelen Seda Sayan 484 haberle üçüncü sırada yer aldığı tespit edildi.



Interpress'in yaptığı haber araştırmasında, geçtiğimiz ayın magazin sayfalarında en çok yer alan isimler listesinde dördüncü sırasında Mega Star Tarkan Açık Hava Konserlerinin öne çıktığı 455 haberle bulunurken, Demet Akalın'ın da konser çalışmalarının yer aldığı toplam 356 haberle beşinci olduğu belirlendi. Geride bıraktığımız Eylül ayında magazin sayfaların da yer alan ve haber adetlerine göre oluşan ilk on sırada yer alan ve 250 haberi geçen diğer isimlerin Gülben Ergen, Murat Boz, Acun Ilıcalı, Nuri Bilge Ceylan ve Yılmaz Erdoğan olduğu saptandı.    


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin