Milliyet Kıbrıs’ta tirajlarını uçurdu!

Demirören Grubu’na bağlı olarak yayın yapan Milliyet Gazetesi, Kıbrıs’ta tirajlarını yüzde 200’e yakın bir oranda arttırdı.

Google Haberlere Abone ol
Milliyet Kıbrıs’ta tirajlarını uçurdu!

İki yıl önce Kıbrıs’ta basılmaya başlanan Milliyet Gazetesi, Ada'da dikkat çeken bir başarı sağladı. Gazete yüzde 200’e yakın tiraj bir artışı yaşarken, bu yükseliş reklam gelirlerine de doğru orantılı olarak yansıdı. Milliyet’in Ada’daki reklam pastasındaki payı yaklaşık yüzde 100 oranında yükseldi.



‘ADADA GÜNDEM BELİRLİYORUZ’



Milliyet Kıbrıs Temsilcisi ve Yazarı Sefa Karahasan bu başarıyı köşesine taşıyarak, “Bundan tam iki yıl önce Milliyet Kıbrıs’ta basılmaya başladı. Günlük olarak Kıbrıs Türk halkına ulaşan bir gazete oldu. Ne mi yaptık? Tirajımızı ve Reklam gelirimizi artırdık. Adanın kuzeyinde ve güneyinde gündem belirleyen haberlere imza atan tek gazete olduk. Kıbrıs sorununu ve ülkenin gündemini en iyi takip eden gazeteyiz” ifadelerini kullandı.



‘BİZ SÖZÜMÜZÜ TUTTUK’



Gazetenin patronlarından Erdoğan Demirören, Meltem Oktay Demirören ve Yıldırım Demirören’e de teşekkür eden Karahasan, “Patronlarımız bizi her konuda destekledi. Başarmamız için her ortam sağlandı. Biz de başarı sözü vermiştik. O sözü tutmanın huzuru içindeyiz” şeklinde sözlerini tamamladı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin