Microsoft'ta iki üst düzey atama

Bilişim devinde önemli atamalar yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Microsoft'ta iki üst düzey atama

Microsoft farklı pozisyonlardaki atamalarla 2015'e hızlı bir giriş yaptı. Microsoft Ortadoğu ve Afrika Bölgesi KOBi Segmenti İş Geliştirme Müdürü görevine İpek Baykurt atandı.



Microsoft Türkiye'de 2004 yılında Orijinal Ürün Üreticileri Departmanı'nda Dağıtım Yönetimi ve İş Geliştirme alanlarından sorumlu olarak göreve başlayan Baykurt, 2006'da Sistem Üreticileri Direktörü olarak görev yaptı. 2009 yılında KOBi Segmenti Departmanı'nda yöneticiliğe geçen Baykurt, 2011 yılında Müşteri ve İş Ortağı Memnuniyeti ve İş Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Kasım 2012'den bu yana Microsoft Türkiye'de Perakende Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Baykurt, çeşitli pozisyonlarda yüksek performansı, iş yapma tarzı ve yaklaşımıyla Microsoft Mükemmeliyet Çemberi Ödülü, 0 Başarı, Altın Yıldız Ödülü dahil olmak üzere pek çok ödüle layık görüldü.



İpek Baykurt'un görevine getirilen Sarper Saraçoğlu, bundan önce, Microsoft Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Kanal Pazarlama Direktörü olarak çalışıyordu. PepsiCo Satış ve Pazarlama, Frito Lay ve Kraft Foods’ta 15 yıllık profesyonel deneyime sahip olan Saraçoğlu, iş kurma stratejilerinin geliştirilmesi alanında hem ulusal hem de bölgesel alanda tecrübeye sahip.



Microsoft'ta iki üst düzey atama



Microsoft'ta iki üst düzey atama - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin