MFÖ ‘Canlı Sahne’de büyüledi

Efsane grup MFÖ yaz bitmeden bir kez daha hayranlarıyla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
MFÖ ‘Canlı Sahne’de büyüledi

Efsane grup MFÖ yaz bitmeden bir kez daha  hayranlarıyla buluştu. Red Bull Canlı Sahne konser serisinin ilk etkinliğinde sahne alan grubun özel performansı www.redbull.com/canlisahne adresinden canlı yayınlandı.



‘Mazeretim Var’ şarkısıyla sahneye çıkan MFÖ gece boyunca her döneme damgasını vuran şarkılarını söyledi. Mazhar Alanson’un "Biz de sizlerin yaşındayken, hayatı çok özgür sanıyorduk. Ancak anladık ki hayat o kadar da özgür değilmiş. Hayatta bazı şeyleri yapmak mecburenmiş" cümlesinin ardından tüm salon coşkuyla, bir ağızdan “Mecburen” şarkısını söyledi. Davulda Cengiz Tuncer, klavyede Turhan Yükseler, bas gitarda Baran Çak, darbuka ve bağlamada ise Reha Koçer gruba sahnede eşlik etti. MFÖ’nün performansının tekrarı www.redbull.com/canlisahne adresinden 7 Aralık’a kadar izlenebilecek.



Türk pop ve rock müziğinin sevilen grubu MFÖ, Zorlu PSM Studio’da gerçekleşen Red Bull Canlı Sahne konser serisinin ilk konuğu oldu. 200 kişiye özel bir konser veren grup sahneye “Mazeretim Var” şarkısıyla çıktı. Gece boyunca “Güllerin İçinden”, “Sakın Gelme”, “Yalnızlık Ömür Boyu”, “Ali Desidero” gibi tüm dönemlere damga vuran şarkılarını söyledi.



Mazhar Alanson’un "Biz de sizlerin yaşındayken, hayatı çok özgür sanıyorduk. Çimen, özgürlük kokardı. Hayatın dikenli tellerinde ilerlerken anladık ki hayat o kadar da özgür değilmiş. Hayatta bazı şeyleri yapmak mecburenmiş" sözlerinden sonra başlayan melodiyle birlikte tüm salon coşkuyla, bir ağızdan “Mecburen” şarkısını söyledi. Davulda Cengiz Tuncer, klavyede Turhan Yükseler, bas gitarda Baran Çak, darbuka ve bağlamada ise Reha Koçer gruba sahnede eşlik etti.



Dinleyicilerin gece boyunca eşlik ettiği efsane grubun eğlenceli performansı, eş zamanlı olarak internet sitesi üzerinden canlı yayınlandı. MFÖ, konsere “Sude” şarkısıyla veda etti. İsteyenler efsane grubun performansını www.redbull.com/canlisahne adresinden on demand olarak izleyebilir.



Canlı Sahne konser serisinde yıl sonuna kadar dört isim daha ağırlanacak. Konserlere katılım kısıtlı sayıda olup, özel davetiye kazanmak isteyenlerin aynı adresi ve sosyal medya hesaplarını takipte kalmaları gerekecek.



Sene sonuna kadar toplam 5 adet konserin gerçekleşeceği Canlı Sahne’de en sevilen şarkıcıların canlı performansları müzikseverlerin sadece bir adım uzağında olacak.



MFÖ ‘Canlı Sahne’de büyüledi


Etiketler mfö red bull konser
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin