Meslektaşları Diyarbakır'da yaralanan gazetecileri ziyaret edecek!

TGC ve TGS üyeleri Diyarbakır'da yaralanan gazetecilere bir ziyaret gerçekleştirecek.

Google Haberlere Abone ol
Meslektaşları Diyarbakır'da yaralanan gazetecileri ziyaret edecek!

Türkiye'nin en yaygın meslek örgütü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) gazetecilerin yanında olmaya devam ediyor.



Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş, Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Uğur Güç ve Türkiye Gazeteciler Sendikası İstanbul Şube Başkanı Gökhan Durmuş, Diyarbakır’da 9 Haziran’da İHYA–DER’in Başkanı Aytaç Baran’ın ve ardından çıkan olaylarda 3 kişinin öldürülmesi olayını takip ederken yaralanan gazetecileri ziyaret edecek.

 

GAZETECİLERİN DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALINACAK



TGC-TGS temsilcileri, Olayda yaralanan gazeteci Canan Altıntaş’ı, İHA Muhabiri Burak Emek ve kameraman Serdar Sunar ile bir araya gelecek.



VALİ VE BELEDİYE EŞ BAŞKANI ZİYARET EDİLECEK



Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) yetkilileri; Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı’yı ziyaret ederek konuyla ilgili bilgi alışverişinde bulunacak.



BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK



TGC ve TGC heyeti ziyaretlerin ardından bir basın toplantısı düzenleyerek gazetecilere yönelik saldırılar konusunda görüşlerini açıklayacaklar ve Diyarbakır’lı gazetecilerin sorularını yanıtlayacaklar.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin