Meryem Uzerli, starların doktoruna estetik yaptıracak!

Uzerli, kendisini dünyaca ünlü estetik cerrahı Dr. Simon Ourian'a teslim etti.

Google Haberlere Abone ol
Meryem Uzerli, starların doktoruna estetik yaptıracak!

Son dönemde yeni projeleri için teklif beklediğini açıklayan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, bir yandan da cildini güzelleştirmek için harekete geçti. Uzerli, kendisini dünyaca ünlü estetik cerrahı Dr. Simon Ourian'a teslim etti.



Sabah yazarı Bülent Cankurt, geçen yıl Los Angeles'taki bir ajansla anlaşan oyuncu Meryem Uzerli’nin, dünyanın en ünlü plastik cerrahlarından olan Dr. Simon Ourian’ın kapısını çaldığını ifade ederek, “Uzerli, nasıl bir yüzle Türkiye'ye dönecek çok merak ediyorum doğrusu” diye yazdı.



Bülent CANKURT / SABAH



Starların doktoruna estetik yaptıracak



Geçen yıl Los Angeles'taki bir ajansla anlaşan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Hollywood'lu olup çıktı! Pazar günü düzenlenen 76.

Altın Küre Ödül Töreni'ne de katılan Uzerli, dün de Instagram sayfasından, dünyanın en ünlü plastik cerrahlarından olan ve dünya starlarını güzelleştiren Dr. Simon Ourian ile çektiği bir videoyu paylaştı.



CİLDİ YIPRANMIŞ



Simon Ourian'ın 20 yıl önce Los Angeles Beverly Hills'te kurduğu Epione Kliniği'nin müdavimleri arasında Kardashian kardeşler, Lady Gaga, Salma Hayek, Brad Pitt, top modeller ve kraliyet üyeleri yer alıyor. Ourian'ın ünlü hastaları arasında bizden de Meryem Uzerli katılmış oldu. Uzerli, sigaranın ve yoğun temponun cildinde yarattığı etkilerden kurtulmak için Ourian'ın kapısını çalmış. Uzerli, nasıl bir yüzle Türkiye'ye dönecek çok merak ediyorum doğrusu.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin