'Meryem' dizisinin sevilen oyuncusundan duygusal veda mesajı!

Kanal D’nin çarşamba günü ekrana gelen “Meryem” dizisinde bir ayrılık yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
'Meryem' dizisinin sevilen oyuncusundan duygusal veda mesajı!

Dizinin bu hafta ekrana gelen 27. bölümünde Selma karakterini canlandıran Gülden Avşaroğlu, ekibe veda etti. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Avşaroğlu, hazırlık aşamasından beri içinde olduğu projeye duygusal bir mesajla veda etti.



'Meryem' dizisinin sevilen oyuncusundan duygusal veda mesajı!



Sevilen oyuncu mesajında, “O zaman hadi ben kaçtım! ‘Ben komediden başka şeyde oynayamam, beceremem’ dedim ama bana benden çok inanıp bu serüvene sürükleyen Duygu Albayrak ve Mustafa Şevki Doğan’a, “Yapamıyorum işte’ diye tepindikçe ‘Sen Gülden’sin’ diye sakince güç veren Barış Erçetin’e, harika topuzunla Hasan Gevher’e ve süper makyajınla Songül Bayar’a, meslek hayatımın en sevdiğim kostüm ekibine Gülşah’a ve arkadaşlarına; her zaman saf ve temiz yürekleriyle beni güldüren dünya tatlısı Furkan Andıç, Kenan Acar, Serenay Aktaş, Özge Özacar, Bestemsu Özdemir ve Açelya Topaloğlu’na....  Oynamaya doyamadığım Cemal Toktaş’a! Çıkışa gel orada kapışacağız seninle... Tüm oyuncu arkadaşlarıma... Sette dostluklarıyla bana hep güven veren Atakan Küçükparşak, Bülent Kılıç ve Serdar Keskiner’e... Bana kan kusturan senaryo ekibi Emre Özdur ve Başar Başaran’a ve tabii ki ‘Ağlayamıyorum’ dedikçe gözünü gözüme kilitleyen ‘Hadi yaparız’ diyen yoldaşım, küçüğüm Ayça’ma! Enerjin ve desteğinle hep yanımdaydın. Bir daha bizi karşılıklı oynatmazlar, beni ve Kiraz’ı (Kızının adı) ihmal etme. Her şey gönlünce olsun. Unutma sen bir starsın. Feride Kaytan’a...



'Meryem' dizisinin sevilen oyuncusundan duygusal veda mesajı! - Resim : 2



Kaderde bu kadar varmış hocam. Bir daha komedide çalışalım inşallah. (Gülüyor) Valla uğraştırmayacağım. Ve canım set ve prodüksiyon ekibine: Onca mızmızlığıma , dırdırıma ve kaprislerime sevgi ve şefkatle göğüs gerdiğiniz için çok ama çok teşekkür ederim. Başka ekip olsa beni çekmezdi. Ama siz hep güleryüzlüydünüz. Dilerim bundan sonra bir komedide kavuşuruz. İşte gidiyorum... Selma bu şarkı (Çemberimde Gül Oya) sana ve senin gibi çilekeş tüm kadınlara.... Not: ya candy crush olmasaydı. Ay ona da teşekkürler” cümlelerine yer verdi.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin