Meredith International, Openmedia’yı seçti!

ABD'li dergi gurubu Meredith, Türkiye’de dergilerini Openmedia’ya teslim etti.

Google Haberlere Abone ol
Meredith International, Openmedia’yı seçti!

Son dönemde dergi gruplarında yaşanan hareketliliklere bir yenisi daha eklendi. Dinosaurs Medya Grubu bünyesinde yayınlanan Meredith International dergileri Openmedia’ya transfer oldu.



10 yıldır Türkçe baskısı yayınlanan anne-çocuk dergisi Parents, Meredith dergileri arasında Türkiye’de en bilinenler arasında yer alıyor. Openmedia, Parents Türkiye ve Fitness Türkiye dergilerini Aralık 2014 sayıları itibariyle yayınlamaya başlıyor.



Dergilerin el değiştirmesiyle ilgili açıklama yapan Openmedia Ajans Başkanı Özgür Sağmal; 2014’ün son ayında devraldıkları bu iki önemli markaya güç katarak Meredith International’ın diğer bazı dergilerini de 2015 yılında Türk okurlarıyla buluşturacaklarını açıkladı. ABD’nin en çok satan dergisi olan Better Homes and Gardens’ın da yayın haklarını devraldıklarını açıklayan Özgür Sağmal, 2015 yılı içinde Türk okurlarıyla bu önemli markayı yeniden buluşturacakları günü iple çektiklerini sözlerine ekledi.



Dergileri, web siteleri, televizyon kanalları ile Meredith’in ABD’nin en büyük kadın networkü olduğunun altını çizen Özgür Sağmal; Türkiye’de de ekonomik özgürlüğü ve yaşam şartları hızla artan kadınlar için en taze haberlerin ve paylaşımların kaynağının bu yayınlar olacağını belirtiyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor: “Bizim için yayıncılıkta iki gündem var. Birincisi okurlar için doğru bilgiye erişimde önemli bir filtre görevi görmek, ikincisi de markalarla okurlar arasında daha doğrudan ve ölçülebilir kanallar kurabilmek. Bu ikinci maddede özellikle dijital dünya devreye giriyor. Meredith’in dijital dünyadaki öncü rolünü ve bilgi birikimini mutlaka Türk okurlarına taşıyacağız.”



Meredith hakkında



Meredith, yaklaşık 100 yıldır kadınlara zengin ve anlamlı bir yaşam sürebilmeleri için bilgi ve ilham verici olabilecek yayınlar hazırlıyor. Aile bağlarına, eve, sağlık ve kişisel gelişime odaklanan yayın politikasıyla Amerika’da 100 milyon kişinin hayatında önemli bir rol oynuyor. Bünyesinde çıkan More, Parents, Better Homes and Gardens, Fitness, Family Fun, Family Circle, Eating Well gibi on sekiz dergisiyle Meredith, kadınlara yaşamın her evresine etki eden, yaşam tarzına coşku katan yaklaşımlar sunuyor.



Openmedia hakkında



Ommedya’da Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Özgür Sağmal’ın 2010 yılında kurduğu Openmedia kurumsal yayıncılık alanında faaliyet gösteren bir dergi grubu. Grup bünyesinde halen farklı periyotlarda 8 kurumsal dergi yayınlanıyor.


Etiketler dergi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin