Memleketi Adana’ya giden Ferdi Tayfur neden ayağının tozuyla hastaneye koştu?

Şu günlerde memleketi Adana’da olan arabeskin efsane ismi Ferdi Tayfur’un hastane odasında çekilen fotoğrafı sevenlerini korkuttu.

Google Haberlere Abone ol
Memleketi Adana’ya giden Ferdi Tayfur neden ayağının tozuyla hastaneye koştu?

72 yaşındaki usta sanatçının haftasonu ayağının tozuyla Adana’da özel bir hastanenin kardiyoloji bölümüne gittiği öğrenildi. Sosyal medyada hastane personeliyle çektirdiği fotoğrafı ortaya çıkan Ferdi Tayfur, sağlık durumu hakkında konuştu. Endişelenecek bir durumun olmadığını söyleyen usta sanatçı, şunları söyledi.



 “Korkulacak hiçbir şey yok. Hastaneye sadece kontrole gittim. Her gittiğim yerde mutlaka kontrol yaptırırım. Çünkü bende 20 – 25 yıldır şeker hastalığı olduğu için mecburen 2 – 3 ayda bir düzenli doktora gidiyorum. Şeker hastalığı başta böbrekler olmak üzere birçok organın düşmanı... O yüzden çok dikkatli olmam, kontrollerimi aksatmamam gerekiyor.”



2011’de geçirdiği felç rahatsızlığı sonrası hızla sağlığına kavuşan ve sahnelere geri dönen Ferdi Tayfur, son olarak yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta kızı Tuğçe Tayfur’la konser vermişti. Geçen yıl yeni kitabı da piyasaya çıkan usta sanatçı, fırsat buldukça sahne çalışmalarına devam edeceğini de sözlerine ekledi.



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin