Mehmet Ali Erbil'in doktorundan açıklama!

Ünlü şovmenin sağlık durumuyla ilgili doktorundan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ali Erbil'in doktorundan açıklama!

Ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz yıl evinin banyosunda düşmüştü. Neredeyse bir senedir hastanede tedavisi devam eden Erbil'in doktoru Jan Klod Kayuka, ünlü şovmenin sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.



Bir süredir hastanede tedavisi devam eden sunucu Mehmet Ali Erbil’in doktorundan açıklama geldi. Evinin banyosunda düştükten sonra eski hastalığı kaçış sendromu tekrar nükseden ve 18 Ekim’den beri hastanede olan Erbil’in doktoru Jan Klod Kayuka şovmenin sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.



'Kısa sürede yoruluyor'



Kayuka şöyle konuştu: “Mehmet Ali fizik tedaviye iyi yanıt veriyor. Kolları iyi duruma geldi. Ayaklarını atıyor ve yürüyor. Tabii ki uzun soluklu bir yürüyüş değil, kısa sürede yoruluyor ama durumu iyiye gidiyor. Uzun bir süre oldu ve hastane ortamından sıkıldı. Zaten bu kadar zaman kim kalmak ister ki hastanede? Kendisi sıkılıyor ama o da mutlu sürecin iyiye gitmesinden.”



Hastanede bayram



227 gündür tedavisi süren Mehmet Ali Erbil’in Ramazan Bayramı’nı da hastanede geçireceğini belirten Jan Klod Kayuka “Bu bayramda hastanede ama bu gidişle inşallah bir dahaki bayrama çıkabilir” dedi.



Hayranlarından büyük destek



Tedavi süresi boyunca ailesi ve sevenleri tarafından yalnız bırakılmayan Mehmet Ali Erbil’in durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor. Sosyal medya paylaşımları da yapmaya başlayan ünlü şovmene hayranları binlerce mesaj gönderiyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin