MEHMET ALİ ERBİL TNT İLE YILLIK KAÇ MİLYON TL'YE ANLAŞTI?

Mehmet Ali Erbil hafta içi her akşamüstü TNT'de ekrana gelecek programı için kaç milyon TL alacak?

Google Haberlere Abone ol
MEHMET ALİ ERBİL TNT İLE YILLIK KAÇ MİLYON TL'YE ANLAŞTI?

ALİ EYÜBOĞLU / MİLLİYET

TNT’DEN ERBiL’E YILDA 4 MiLYON TL



Horoz, tavuk kovaladığı Flash TV günlerinin dışında Erbil, yıllarca hep yüksek reytingli kanallarda çalıştı. Şimdiye kadarkilerden daha tematik sayılan bir kanalda sunuculuğa devam kararı almasının özel bir sebebi olmalıydı


Ayşegül Aldinç’i dinlemek için gittiğim Kıbrıs’ta bu emelime ulaşamadım, ama elim boş dönmedim. İyileşir iyileşmez Girne’de tura çıktım. İlk durağım Rocks Otel oldu.
Ayşegül Aldinç’in Malpas’ta sahne aldığı gece Rocks’ta Ebru Gündeş vardı. Gündeş’i dinlemek için İstanbul’dan mutlaka birileri gelmiştir diye düşündüm. Rocks’a gider gitmez, yanılmadığımı anladım. Seda Sayan’la sevgilisi Atilla Altay, Mehmet Ali Erbil ve Stelyo Pipis, ‘pazar mesaisi’ndeydi. Ekim ayında Çarkıfelek’teki “Mum söndü” gafından sonra ekranlarda sunuculuk yapmayan Erbil, ertesi gün, yani 24 Ocak’ta TNT ekranında olacaktı.
Hayatı canlı yayınla geçtiği için olsa gerek, Erbil’de ertesi gün, yeni bir kanalda, yeni bir programa başlayacak olmanın en küçük heyecanı yoktu.
Hafta içi her akşamüstü ‘Saklambaç’ programının yeni versiyonu ‘Açıl Susam Açıl’la TNT ekranından izleyicileriyle hasret giderecek Erbil’e, yeni kanalıyla kaça anlaştığını sordum. Erbil’in, “Kadına yaşı, erkeğe maaşı sorulmaz” deyip, topu taca atmasını önlemek için bu sorunun yanıtını niye merak ettiğimi de anlattım.
Horoz, tavuk kovaladığı Flash TV günlerinin dışında Erbil, yıllarca hep yüksek reytingli kanallarda çalıştı. Erbil’in Alevilerden defalarca özür dilediği Star TV’deki gafından sonra, TNT gibi atağa kalkan, ama şimdiye kadar çalıştığı kanallara oranla daha tematik sayılan bir kanalda sunuculuğa devam kararı almasının özel bir sebebi olmalıydı. Erbil, “Gizlim, saklım yok benim. Her şeyim kayıtlı, belgeli. TNT ile advertorial’lardan alacaklarım hariç olmak üzere bir yıllığına 4 milyon liraya anlaştım” dedi.


YERLERİ DEĞİŞTİ, AMA DURUŞLARI DEĞİŞMEDİ
TNT, yeni logosu ve yeni yüzüyle ilk kez dün izleyici karşısına çıktı. TNT’nin Pazar günü gazetelerde “En iyiler Türkiye’nin en yeni televizyonunda” başlığıyla tam sayfa ilanı vardı. Tanıtım atağı yarım sayfalık ilanlarla devam ediyor. TNT’nin iki ilanı, “İki resim arasındaki şu kadar farkı bulun” dedirten türden.
TNT yıldızlarının, ilk günkü ilandaki pozları ile ikinci günkü ilandaki pozları, duruşları aynı, ama durdukları yerler farklı. TNT’nin tanıtımlarını hazırlayanlar belli ki, ekran yüzlerinin stüdyoya sokup tek tek çeşitli fotoğraflarını çekti. Sonra da TNT’nin tüm ünlüleri böylesi kolajlarla bir araya getirildi, ama belli ki bu işi yapanlar acemi.
Durdukları yer ve pozisyonları değişmesine rağmen TNT’nin ekran yüzlerinin pozlarının değişmemesinin sebebi bu. Pazar günü yayınlanan ilana, TNT’nin bazı ekran yüzlerinden ciddi itirazlar geldi. O yüzden olsa gerek Hülya Avşar ve Ender Saraç dışındaki herkesin yeri değişti.
Olan Petek Dinçöz’e oldu. Dinçöz’ün boyu 1.75. Kolajı yapanlar Dinçöz’ün boyunu oturan Hülya Avşar’la eşit hale getirdi...



 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin