MEHMET ALİ ERBİL, SEDA SAYAN VE STELYO PİPİS, EROL KÖSE'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Cenk Koray Ekran Ödülleri töreninde yaşanan olaylar nedeniyle bugün Çağlayan Adliyesi'ne gelen Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil ve menajeri Stelyo Pipis, Erol Köse’den şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol
MEHMET ALİ ERBİL, SEDA SAYAN VE STELYO PİPİS, EROL KÖSE'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve şovmen Mehmet Ali Erbil, Cenk Koray Ekran Ödülleri töreninde yaşanan olayların ardından bugün Çağlayan Adliyesi’ne ayrı ayrı geldi. Adliyeye önce Mehmet Ali Erbil ve menajeri Stelyo Pipis gelerek Erol Köse’den şikayetçi oldu. Erbil ile Pipis, dilekçelerinde, Erol Köse'nin 'Cenk Koray Televizyon Ödüleri' gecesinde telefonu ile twitter'den Eşcinsel showman MALİ kuliste sevgilisi Stelyo ile elele gazetecilere yakalanınca olay çıktı diye yazdığını iddia ettiler.


"EŞCİNSEL" SÖZÜNE ŞİKAYET


İkilinin dilekçelerinde, Erol Köse'nin twitter adresi üzerinden herkesin görebileceği şekilde ağır suçlama, hakaret ve iftiralarda bulunduğunu öne sürerek, Türk Ceza Kanunu kapsamında suç sayılabilecek beyanları ise bir kaç gün sonra sildiğini ileri sürdü. Dilekçede, Ancak teknolojinin sildiğini zannettiği bu yazıları olduğu gibi ortaya çıkarabileceği gerçeğini sanırız henüz anlayamamıştır denildi. Mehmet Ali Erbil, savcılığa verdiği ifadesinde ise Erol Köse'nin kamuoyuna mal olmuş insanlar hakkında onur ve saygınlığı zedeleyecek şekilde yayınlar yaptığını ileri sürerek, Benim hakkımda eşcinsel söylentisini yayarak kamuoyu önünde onur ve saygınlığımı zedelemek istemiştir dedi.


SAYAN DA ŞİKAYETÇİ


İkilinin ardından adliyeye Seda Sayan geldi. Sayan, 'Cenk Koray televizyon ödülleri' gecesinde Erol Köse’nin menajer Stelyo Pipis’in koruması olduğu iddia edilen kişinin saldırısına uğramasıyla ilgili olarak sosyal paylaşım sitelerinde kendisini azmettiren kişi olarak göstermesiyle ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu. Seda Sayan, kendisinin kesinlikle kimseyi azmettirmediğini bu nedenle Erol Köse’den şikayetçi olduğunu belirtti. Sayan, Köse’nin medya ortamında ve kamuoyunda reklamını yapabilmek için sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla kendisi hakkında onur ve saygınlığı zedeleyecek şekilde yayınlar yaptığını belirtti.


ERBİL’DEN TEPKİ


Bu arada Mehmet Ali Erbil ve Stelyo Pipis kendilerini adliye önünde beklerken görüntüleyen kameramanlara tepki gösterdi. Erbil kameramanlara dönerek “Daha ne kadar çekeceksin dediği görüldü.


Cem TURSUN/İSTANBUL DHA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin