MEHMET ALİ ERBİL ESKİ EŞLERİNE NE KADAR NAFAKA ÖDÜYOR?

Star TV'de yayınlanan "Duymayan Kalmasın" programına katılan şovmen M. Ali Erbil'den çok özel açıklamalar.

Google Haberlere Abone ol
MEHMET ALİ ERBİL ESKİ EŞLERİNE NE KADAR NAFAKA ÖDÜYOR?

Erbil, progamın sunucuları İpek Durkal ve Aşk Doktoru Mehmet Coşkudeniz’in sorularını yanıtladı. İşte o açıklamalardan bazıları:


BOŞANDIĞI EŞLERİNE HER AY 35 BİN LİRA NAFAKA ÖDÜYOR MU?


 


M.Ali Erbil: 35 bin lira nafaka ödediğimi sanmıyorum ama şu anda sarayda padişah olsam haremdekilere hala nafaka ödüyor olurdum. Düşünsenize Hürrem benden nafaka alıyor olurdu. Muhasebecimin söylediğine göre 25 bin lira nafaka ödüyoruz, masraflarla 35 bin lirayı buluyordur. Boşandığım eşlerime verdiğim gayrimenkullerin hepsi çocuklarımın üstüne. Onların geleceği için yapıyorum bunları.


 


“EVLİLİK SÖZLEŞMESİNE KARŞIYIM”


Evlilik sözleşmesine karşıyım, hiçbir eşimle evlilik sözleşmesi yapmadı. Samimi bulmuyorum. Verdiğim tüm mallarda çocuklarımın üstüne.


 


“ÇOCUKLARIMIN ANNELERİNE ÇOK GÜVENİYORUM ÇOK İYİ YETİŞİYORLAR”


 


M. Ali Erbil: Çocuklarımın annelerine çok güveniyorum. O konuda çok şanslıyım asla gözüm arkada değil.


 


HİÇ ALDATILDI MI?


 


M. Ali Erbil: Valla emin değilim aldatılıp aldatılmadığımı bilmiyorum.Bu konuda da kompleks yapmıyorum.Erkek nasıl aldatıyorsa kadında aldatabilir.


 


HİÇ EVLİ BİRİNE AŞIK OLDU MU?


 


“Evli bir kadına aşık olmadım” diyen komedyen bu duyguların hormonların baskı altına girmesi sonucu ortaya çıktığını söyledi.


 


DAMADI İLE İLİŞKİSİ HAKKINDA


 


“Çok şeker bir damada sahibim. Çok büyük bir şans kızımı da çok seviyor. Hem dürüst hem saygılı” diyen Mehmet Ali Erbil işleri yüzünden çok görüşmediklerini ama damadını çok sevdiğini belirtti.


 


SAĞLIKLI GÖRÜNTÜSÜNÜ İÇİN


 


Özellikle “alkol almıyorum” diyen komedyen kışın tempolu yürüyüşler yaptığını yediklerine dikkat ettiğini söylüyor. Özellikle kızartma ve yağlı yiyeceklerden uzak durduğunu ve zeytinyağlı tükettiğini söylüyor.


 


SEDA SAYAN, DEMET AKALIN VE ECE ERKEN İLE OLAN KAVGALARI İÇİN


 


“Seda Sayan ile kardeş gibiyiz, aileyiz artık” diyen komedyen Demet Akalın’dan tazminat aldığını ve barıştığını, ilişkilerinin çok güzel olduğunu söyledi. Erbil, Ece Erken ile hala devam eden mahkemeleri olduğu için çok fazla yorum yapmadı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin