MEHMET ALİ BİRAND: YAŞAMIMIN EN ÖNEMLİ DÖNEMLERİNDEN BİRİNE GİRİYORUM

Mehmet Ali Birand köşesinden okuyucuya seslendi: "Bu akşam 19:00’da Kanal –D Ana Haber’de karşınıza çıkacağım. İlk defa böyle bir sorumluluk alıyorum. Bu akşam beni evinize konuk ederseniz çok memnun olurum."

Google Haberlere Abone ol
MEHMET ALİ BİRAND: YAŞAMIMIN EN ÖNEMLİ DÖNEMLERİNDEN BİRİNE GİRİYORUM

BİRAND'IN POSTA'DA YAYINLANAN YAZISI:






Bu akşam beni konuk eder misiniz?





MEHMET ALİ BİRAND: YAŞAMIMIN EN ÖNEMLİ DÖNEMLERİNDEN BİRİNE GİRİYORUM   MEHMET ALİ BİRAND: YAŞAMIMIN EN ÖNEMLİ DÖNEMLERİNDEN BİRİNE GİRİYORUM - Resim : 2

mabirand@e-kolay.net

 

Yaşamımın en önemli dönemlerinden birine giriyorum. Bu akşam 19:00’da Kanal –D Ana Haber’de karşınıza çıkacağım. İlk defa böyle bir sorumluluk alıyorum. Bu akşam beni evinize konuk ederseniz çok memnun olurum.


Lütfen kimselere randevu vermeyin ve bu akşam saat 19:00’da sizin evde buluşalım. Kanal D ana haberi başlatacağız.


 


Şimdiye kadar benim kitaplarımı, yazılarımı okudunuz, belgesellerimi gördünüz,  20 yıldır 32.GÜN’de izlediniz, son 5 yıldır da CNN TÜRK’te birlikteydik. MANŞET  programıyla karşınıza çıktım.


 


Şimdi yeni ve daha zorlu bir deneyime giriyorum. Kanal D ana haberi yönetmek ve sunmak çok zor bir iş. Ancak bana heyecan veriyor. Size, biraz dahi olsa farklı bir ana haber hazırlamayı hedefliyorum.


 


Çok kaliteli bir ekip kurduk.


 


Ayşenur Arslan, Mustafa Aşçıoğlu, Deniz Arman, Murat Keskin,  Salih Selçuk, Nihat Özcan, Talip Korkmaz. En  büyük şansım, zaten kaliteli iş yapan bir servisi devralmış olmak.


 


Beni evinize kabul ederseniz çok memnun olacağım.


                                               


*                       *                      *


BU EKİBE GÜVENİN...


 


Kanal D Haber’i işte bu insanlar hazırlayacak. Ayşenur Arslan, yılların birikimiyle geminin kaptanı olacak. Deniz Arman, en iyi yaptığı bir işte, yepyeni bir başlangıçla karşınıza  çıkacak. Mustafa Aşçıoğlu haberin akış ve planlamasını yapacak, Murat Keskin  Anadolu’nun nabzını tutacak, Salih  Selçuk İstanbul’u sizlere yansıtacak.


 


Ankara’da  Metin  Kayıhan  perde arkasını, Metehan  Demir Türkiye ve dünyayı size getirecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin