Medyatava yazmıştı! Sabah iki bomba transferini duyurdu

Gazete hangi iki ismi kadrosuna kattı?

Google Haberlere Abone ol
Medyatava yazmıştı! Sabah iki bomba transferini duyurdu

Türkiye gazetesindeki köşesine Perşembe günü veda eden Melih Altınok ve Yeni Şafak'tan geçtiğimiz hafta ayrılan Hilal Kaplan Sabah gazetesinin yazarları arasına katıldı.



Gazete, iki yeni ismin kadroya katılmasını bugünkü birinci sayfadan 'Sabah kadrosuna iki genç yazar daha katıldı' diye duyurdu.



Altınok ve Kaplan, Sabah'ın kadrosuna katılmaları ve çözüm süreciyle ilgili aynı gazeteden İsa Tatlıcan'a verdiği röportajda şunları kaydetti:



Hilal Kaplan: Sabah'ın en önemli özelliği ise, paralel vesayetle mücadele, yeni anayasa ve çözüm süreci gibi temel başlıklarda ana akım kalmaya devam ederek, demokrasi ve barışı savunuyor olmasıdır. Bu minvalde yeni ve daha geniş bir okur kitlesine hitap etme imkânı beni heyecanlandırıyor doğrusu. Umarım Sabah okuru da, benim gibi ortadaki kuyuya düşme pahasına yandan geçemeyen bir yazarı benimser. Bu vesileyle hoş bulduk



Melih Altınok: İlk günkü hevesimle yaptığım gazeteciliği bundan sonra Sabah gibi saygın ve etkili bir mecrada sürdürecek olmak beni elbette çok heyecanlandırıyor. Sabah zaten zirvedeydi, önümüzdeki dönemde daha da yükseleceğini düşünüyorum.



Röportajın tamamını okumak için tıklayın.



Medyatava yazmıştı! Sabah iki bomba transferini duyurdu



Gazeteden ayrılmıştı, TV programına da veda etti! 



Medyatava'dan gece bombası! Sabah'ın tanınmış köşe yazarı gazeteden gönderildi! Gazetede hangi isim köşe yazarlığına başladı? 



Yeni Şafak'ta ayrılık! Köşesinden veda etti!



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin