Medyatava yazdı, Bengü doğruladı: 16 haftalık hamileyim

Geçen yaz sonu Selim Selimoğlu ile evlenen ünlü popçu Bengü bugün sosyal medya sayfasından bebek beklediğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava yazdı, Bengü doğruladı: 16 haftalık hamileyim

Dün Medyatava'nın gündeme getirdiği haberde "Yazık" adlı single çalışmasını 15 Şubat'ta müzikseverlerle buluşturan ünlü popçunun iki mutluluğu bir arada yaşadığına yer verilmişti.

Ünlü popçu bugün elinde bebek ayakkabılarının olduğu fotoğrafının altına şunları yazdı:



''Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi. Evet anne oluyorum! Bizim bir bebeğimiz oluyor. 16. haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum. Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için... Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi bir arada... Allah'ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz. Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? Allah isteyen, bekleyen, dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamileleri korusun... Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz."



 






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldiEvet anne oluyorum!!! Bizim bir bebeğimiz oluyor16. Haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum...Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için... Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi birarada...Allah ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz...Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? Allah isteyen ; bekleyen dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamişleri korusun...Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz



Bengu (@benguofficial)'in paylaştığı bir gönderi (21 Şub, 2019, 4:50öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin