Medya Ödülleri sahiplerini buldu

Düzce Üniversitesi'nin düzenlediği Medya Ödülleri 2012, internet üzerinden yapılan oylama ile sahiplerini buldu.

Google Haberlere Abone ol
Medya Ödülleri sahiplerini buldu

Onur ödüllerini alan usta oyuncular Halit Akçatepe, Eşref Kolçak ve Yılmaz Köksal ayakta alkışlandı. Fox Haber sunucusu Fatih Portakal, Kanal-D İrfan Değirmenci en iyi haber bülteni, Beyaz Show en iyi talk show ödülünü aldı.



Düzce Üniversitesi'nin bu yıl ilk defa düzenlediği Medya Ödülleri 2012 programı, Akçakoca İlçesi'nde bulunan Sky Tower Otel'de düzenlendi. İnternet üzerinden yapılan oylama ile 2012 yılının sanat ve medya dünyasının en iyileri seçildi. Törene, Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, daire müdürleri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli olmak üzere yaklaşık bin kişi katıldı.



En İyi Kadın Oyuncu Arzu Çiğdem Batur, En İyi Erkek Oyuncu Cem Kılıç, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı Aynur Aydın, En İyi Albüm Ödülü İskender Paydaş'a, En İyi Şarkı Ödülü Gökhan Türkmen'e, En İyi Müzik Grubu Grup84, En İyi Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü, En İyi Komedyen İsmail Baki Tuncer, En İyi Modacı Hakan Akkaya, En İyi Yönetmen Caner Erzincan, En İyi Sinemacı Faruk Aksoy, En İyi Erkek Sanatçı Gökhan Tepe, En İyi Sosyal Medya Kullanıcısı Ceyhun Yılmaz seçildi. Sümer Ezgü, Gökhan Türkmen, Aynur Aydın ve Gökhan Tepe söyledikleri şarkılarla öğrencileri coşturdu. En iyi dizi seçilen Suskunlar'ın ödülünü ise Murat Yıldırım aldı.



Onur Ödülleri ise Gazeteci yazar Burhan Akdağ, Yılmaz Köksal, Eşref Kolçak ve Halit Akçatepe'ye verildi. Oyunculara ödülleri verilirken salonu dolduran herkes ayağa kalkarak alkışlarken, Halit Akçatepe sahneye çıkarken öğrenciler hep bir ağızdan "Hababam" diyerek tempo tuttu.



Yılın En İyi Haber Bülteni Ödülü Fox Haberden Fatih Portakal Aldı. Fatih Portakal ödülünü kendi elleriyle alırken, bu oylamanın öğrenciler tarafından tarafsızca yapıldığına sevindiğine değinerek teşekkürlerini sundu. Ödül törenini hazırlayan Düzce Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu Gazeteci Selin Kök’e jüri özel ödülü verdi…



Törende konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Üniversitesi'nin değer katan bir üniversite olduğuna değinerek yılar içerisinde çok önemli atılımlarda bulunduklarını söyledi.



Düzce Valisi Adnan Yılmaz, üniversite öğrencilerinin hazırladığı bu programı son derece önemsediklerini belirterek "Gelecek gençlerimizin elinde. Bizler bu aktiviteleri önemsiyoruz ve her zaman destekliyoruz" dedi.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin