Mayıs ayında en çok hangi ünlü isimler konuşuldu?

Magazin camiasında Mayıs ayı hareketli geçti.

Google Haberlere Abone ol
Mayıs ayında en çok hangi ünlü isimler konuşuldu?

Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı rapora göre Mayıs ayında en çok konuşulan ünlü isimler belirlendi.



Rapora göre, internet medyasında en çok konuşulan isimler Acun Ilıcalı ve İbrahim Tatlıses olurken, yazılı basında ise Seda Sayan, Esra Erol ve Müge Anlı öne çıkan isimler oldular. Cem Yılmaz, sürpriz aşkı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Sanat camiasını ve sevenlerini üzen isim ise geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Arda Öziri oldu.



Magazin ve sanat camiası hareketli bir ayı geride bıraktı. Sürpriz aşkların yanı sıra evlilik ve polemikler aya damgasını vuran başlıklar olarak belirlendi.



Acun Ilıcalı yeniden zirveye yerleşti



Geçtiğimiz ay listenin ikinci sırasında yer alan Ilıcalı, Mayıs ayı boyunca hakkında çıkan toplam haber sayısı ile listenin ilk sırasına yerleşti. Ilıcalı’nın ilgi ile takip edilen Survivor yarışmasıyla internet medyasında çok konuşulduğu dikkat çekti. İnternet medyasında 4 bin 979 habere konu olan Acun, yazılı basında 114, görsel basında ise 325 haberde adından söz ettirdi.



İbrahim Tatlıses uzun aradan sonra stüdyoda



Uzun zamandır müziğe ara veren İbrahim Tatlıses 7 yıl sonra stüdyoya girdi. Yaylalar türküsüne klip çeken Tatlıses, sevincini İnstagram hesabından paylaştı. Ünlü sanatçı, milletvekilliği aday adaylığına başvurdu ancak listeye giremedi. Tatlıses, bu başlıklarla Mayıs ayı boyunca toplam 4 bin 713 haberde yer alarak listenin ikinci sırasındaki isim oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin