MasterChef Türkiye'de dün kim elendi?

TV8'in yeni yarışması MasterChef Türkiye, dün akşam 4. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Türkiye'de dün kim elendi?

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef, dün akşam 4. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye'nin 9 Eylül tarihli bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Peki, MasterChef Türkiye'den bu hafta kim elendi?



MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın finali dün akşam yapıldı. MasterChef Türkiye’nin ilk bölümünde 40 kişinin içinden belirlenen 14 yarışmacı, mavi ve kırmızı Takım olarak ikiye ayrılmıştı. MasterChef Türkiye'nin 9 Eylül tarihli 4. bölümünde şefler mavi ve kırmızı takımların yaptığı yemekleri değerlendirdi ve kazananı belirledi. Peki, eleme potasına kimler kaldı?



8 Eylül akşamı yapılan dokunulmazlık oylamasında Esra, dokunulmazlığı kazanmıştı, Murat ve Eslem ise eleme adayları olmuştu. Dün akşam yayınlanan bölümde ise Ezgi ve Alp eleme potasına kaldı. MasterChef Türkiye'de eleme adayı olan dört kişiden biri hem yarışmaya hem de hayallerine veda etti. Jürinin yaptığı oylama sonucunda MasterChef Türkiye'den elenen isim Alp oldu.



MasterChef Türkiye'de dün kim elendi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin