Mahmut ile Meryem'den ikinci fragman

22 Mart’ta izleyiciyle buluşacak olan filmin ikinci fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Mahmut ile Meryem'den ikinci fragman

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı, Elçin Efendiev’in kitabından uyarlanıp 22 Mart’ta sinemada izleyiciyle buluşacak olan Mahmut ile Meryem filminin ikinci fragmanı yayınlandı. 



Başrollerini Aras Bulut İynemli’nin ve Eva Dedova’nın oynadığı “Mahmut ile Meryem” filmi Gence Hükümdarı Müslüman Ziyad Han’ın oğlu  Mahmut’un (Aras Bulut İynemli)Hristiyan keşiş kızı Meryem’e (Eva Dedova)  olan imkansız aşkını anlatıyor.



Azerbaycan tarihinin en parlak dönemi olan 16. yy.'da yaşanan bu hikaye, ilk  görüşte birbirine aşık olan 2 gencin o dönemdeki zorluklara rağmen bir araya gelme kararını, azmini gözler önüne seriyor. Çaldıran Savaşı’nın yaşandığı o zorlu dönemlerde, Mahmut’un hükümdarlıktan uzak duruşu,babası Ziyad Han’ı zorlamaktadır. Keşiş kızı Meryem ise babasının ona kurduğu kabuğun dışına hiç çıkmamış, hiçbir şey görmemiş, doğanın parçası gibi yaşayan biridir. Kendi dünyasında mutlu, masum bir kızdır. Babası herşeyden koruduğu kızını Mahmut’tan kaçırmak için “Mukaddes Ev”e doğru bir yolculuğa çıkarır. Mahmut ise her şeyi geride bırakıp aşkının peşinden gidecektir. Ayrı ayrı çıktıkları bu yolculukta bir çok olayla karşılaşacak olan aşıklar, sizleri unutamayacağınız bir serüvene çıkarmaya hazırlanıyor. 



Çekimleri Azerbaycan ve Türkiye’de gerçekleşen filmin yönetmen koltuğunda ise Aşk ve Ceza, Kuzey-Güney gibi önemli dizilerin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin oturuyor. 



Filmin diğer oyuncuları arasında, Fahrettin Manafov, Polat Bilgin, Melahat Abbasova, Mehmet Çevik, Şafak Başkaya, Tomris İncer ve Şamil Süleyman yer alırken filmin konuk oyunculuklarını  Cemal Hünal, Ali İl ve Hasan Kaçan paylaşıyor.  İşte, filmin ikinci fragmanı:








Sıradaki Haber İçin Sürükleyin