'Mahalle'den ekrana! Yeni bir dizi başlıyor

İşte, atv'nin yeni dizisinden detaylar!

Google Haberlere Abone ol
'Mahalle'den ekrana! Yeni bir dizi başlıyor

Başrollerinde Ali Atay, Aslı Enver, Ertan Saban ve Öner Erkan'ın yer aldığı 'Mutlu Ol Yeter' isimli dizi 12 Nisan Pazar günü atv ekranlarında başlıyor.



Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği 'Mutlu Ol Yeter'in yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturuyor. Senaryosunu Ali Demirel, Barış Erdoğan, Volkan Sümbül, Yiğit Özgür'ün yazdığı 'Mutlu Ol Yeter' mahalle hikayesini konu alıyor.



12 Nisan Pazar günü saat 20.00'de ilk bölümüyle ekrana gelecek 'Mutlu Ol Yeter'in hikayesi şöyle:



"İstanbul'un pek bilinmeyen İstasyon mahallesinde yaşayan Can'ın hayattaki tek hedefi çocukluk aşkı Zeynep'le evlenmektir. Zeynep'in bu aşktan haberi bile yoktur.  Can'ın önündeki en büyük engel mahallede çok sevilen ama aslında dünyanın en kötü adamı olan Güneş'tir. Can Güneş'le rekabet etmeye çalışırken Babür isimli biri gelir. Garip gelenekleri olan, adı sanı duyulmamış bir ülkeden gelen Babür, Can'a rahmetli babalarının sıkı dost olduğunu söyler ve iş aramak amacıyla Can'ın yanına yerleşir. Can'ın Güneş'le mücadelesinde ona destek olan Babür'ün gizli bir ajandası vardır; eski bir kan davası yüzünden Can'ı en mutlu gününde öldürmek."



"'Mahalle'den ekrana! Yeni bir dizi başlıyor" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin