Madame Figaro'nun sahibinden 'toplu istifa' açıklaması!

Madame Figaro dergisinin yayıncısı Medyalink Grubu, dergideki mobing iddiasıyla gerçekleşen toplu istifanın ardından açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Madame Figaro'nun sahibinden 'toplu istifa' açıklaması!

Medyatava, Türkiye'deki yayınlarına geçtiğimiz aralık ayında başlayan Fransa'nın ünlü kadın dergisi Madame Figaro'daki toplu istifa haberini dün duyurmuştu. Derginin yayın yönetmenliğini yürüten Pınar Çelikel'in sosyal medyadan yaptığı açıklamaya göre, kendisinin ve ekibin istifa nedeni ise sözlü, yazılı şiddet ve mobing...



İstifaların ardından derginin yayıncı şirketi Medyalink, Medyatava'ya özel yazılı bir açıklama yaparak Çelikel'in iddialarının asılsız olduğunu öne sürdü.



İşte, Medyalink'in o açıklaması:



"MEDIALINK YAYIN GRUBU BASIN AÇIKLAMASIDIR



Sosyal medyada Medyalink Dergi Grubu’muz hakkında suçlamalarda bulunan Madame Figaro dergisinin kısa bir dönem yayın yönetmenliği yapmış olan sayın Pınar Çelikel’in ithamlarına karşı açıklamamızdır. Pınar Çelikel ve kurduğu ekiple ilerleyememe sebebimiz, bahsi geçen sebepler değildir. Fransa’nın ve dünyanın en prestijli moda dergilerinden biri olan Madame Figaro'nun ilk iki sayısının derginin marka konulandırmasından uzak olması, marka ruhu, stili, değerleri ve vizyonunun gerektiği gibi şekillenmiş olmaması bizim açımızdan sürdürülebilir bir iş ortaklığını engellemiştir. İlk iki sayıda uğradığımız hayal kırıklığını tamir etmek ve güçlü bir Mart sayısıyla karşınızda olabilmek için yepyeni bir ekiple, tüm gücümüzle çalışmaktayız. Ortaya çıkan rahatsızlıktan ve sektöre zarar veren tüm bu çirkin spekülasyonlardan dolayı üzüntümüzü belirtir, herkese mutlu bir 2018 dileriz. Görüşmek üzere! "



YAYINA 1 AY ÖNCE BAŞLAMIŞTI... YAYIN YÖNETMENİ DAHİL TÜM ÇALIŞANLARI İSTİFA ETTİ!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin