'MAÇOLAR'IN BİTMESİNE ANLAM VEREMİYORLAR

Show TV için çekilen ancak ömrü kısa süren 'Maçolar' dizisinde birlikte rol alan Burhan Öcal ve Gökhan Tepe, NTV'de Burcu Esmersoy ve Yekta Kopan'ın sundukları "Yaz Gecesi Şovu"na birlikte konuk oldular.

Google Haberlere Abone ol
'MAÇOLAR'IN BİTMESİNE ANLAM VEREMİYORLAR

Gökhan Tepe, sette çok güzel bir 5 hafta geçirdiklerini belirterek, dizide babasını oynayan Burhan Öcal'ın da kendilerine inanılmaz bir sağduyu gösterdiğini belirtti. Setin çok eğlenceli de olduğunu söyleyen Gökhan Tepe, Öcal'ın sette biraz sert de olsa set dışında pamuk gibi bir insan olduğunu anlattı.

Maçolar dizisi için Burhan Öcal, "Bence yazık oldu o seriye. Halen de konuşuluyor" yorumunu yaparken Gökhan Tepe de , "Herkes konuşuyor. 'Maçolar' ne kadar güzel, yaratıcı bir fikirdi, diye. Herşey çok hoştu" dedi.


Dizinin aslında çok iyi gittiğini ifade eden Burhan Öcal, "Ama istikrar yok işte maalesef. Bir çok konuda olduğu gibi. Ülkemizin kaderlerinden bir tanesi bu. İstikrar yok. Sebat etmiyorlar, inanmıyorlar" diyerek bütün setin, bütün oyuncuların o işe çok inandıklarını söyledi.

Burhan Öcal, "Başından sonuna kadar da dayandık" diyerek yurtdışına konsere gidip çekimler için tekrar gelip sete yetişmeye çalıştığını anlattı.

Antalya'da çekilen dizide Tolgahan Sayışman, Özlem Tekin, Ümit Olcay, Kamil Güler,Tevfik Urgancıoğlu,Seyyal Tanel, Mehmet Aslan, Melih Çardak da rol almıştı.

Televizyon Gazetesi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin