Mabel Matiz 'N Hayat'a konuk oluyor!

NTV'de Gülay Afşar'ın sunduğu 'N Hayat'ın bu haftaki konuğu şarkıcı Mabel Matiz konuk olacak.

Google Haberlere Abone ol
Mabel Matiz 'N Hayat'a konuk oluyor!

Gülay Afşar'ın sunduğu NTV'nin yeni programı N Hayat, bu hafta da birbirinden çarpıcı konu ve konuklarıyla ekrana gelecek..



BEBEKLERİN VE ÇOCUKLARIN SOSYAL MEDYA İLE İMTİHANI



Bir zamanların çocuk yıldızlarının yerini bugün sosyal medyada "meşhur bebekler, fenomen çocuklar" aldı. Çocukların sosyal medya açma yaşı düştü. Bir yandan bebeklerine sosyal medya hesabı açan anneler, babalar... Bebekleri üzerinden kazanç kaynağı yaratan aileler... Bebeklerin ve çocukların sosyal medya ile ilişkisini Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yüce Zerey ile konuşacağız. Sosyal medyadan bir anket başlattık. Çocuklar sosyal medya ile ne zaman tanışmalı? Anketin sonuçları N Hayat'ta olacak.



NEDİR BU KADINLARIN ÇEKTİĞİ?



Dünyada Rihanna, Türkiye'de Hadise ve Göksel geçtiğimiz hafta en çok konuşulan isimlerdendi. Rihanna ve Hadise kilolarıyla eleştirildi. Göksel, gençlik fotoğrafıyla sosyal medyanın dilindeydi. Rihanna ve Hadise "kendileriyle barışık" olduklarını açıklarken Göksel, sosyal medyadan "keşke dış güzelliğimiz yerine içimize odaklansak" yazdı. N Hayat programı soruyor: Nedir bu dünyanın illa zayıf, illa güzel olacaksın diretmesi?



BOŞANMAYI DÜŞÜNEN ÇİFTLERE YENİ ÇÖZÜM "EVLİLİK HAPİSHANESİ" OLABİLİR Mİ ?



Geçtiğimiz hafta, Transilvanya'da 15. yüzyıldan kalma kilisede, 300 yıl boyunca evli çiftlerin sorunlarını çözmek için kullanılan bir mekanın haberi öne çıktı. BBC'de yer alan habere göre, boşanmak üzere olan çiftler buraya geliyor, altı hafta boyunca bu odada kilitli kalıyor. Bir çoğu, sorunlarını halletmiş bir şekilde bu odadan ayrılıyordu. Fikri bile kötü gelse de evli çiftleri sorunlarını çözmek için illa böyle bir odaya mı kapatmak gerekiyor? İletişim çağında neden iletişim kuramıyoruz? Psikiyatr Alper Hasanoğlu'na soracağız.



SILA DÜETİYLE KONUŞULAN MABEL MATİZ, N HAYAT'IN KONUĞU OLACAK



Sıla, Harbiye Açıkhava'da beş gece üst üste verdiği konserlerle, bu haftanın en çok konuşulan isimlerindendi. Sıla'nın konserlerinde özel bir konuğu da vardı: Mabel Matiz. Birlikte yazdıkları "Muhbir" şarkısını ilk kez Harbiye Açıkhava'da söylediler. O günden beri de sosyal medyada herkes "Muhbir"i konuşuyor. Şarkının yazarlarından Mabel Matiz, N Hayat'a konuk olacak ve "Muhbir"in hikayesini anlatacak. Bir yandan yeni albüm hazırlığında olan genç müzisyen, yeni şarkılarından birini de ilk kez N Hayat'ta canlı söyleyecek.



Gülay Afşar’ın sunduğu "N HAYAT" her Cuma akşamı 22.00'de NTV'de.  


Etiketler Mabel matiz ntv
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin