Lübnan'ın sevilen şarkıcısı Sam Hasan, yeni single çalışmasıyla Türkiye'de!

Lübnan’da “İşte Bu” adlı tekli single çalışmasıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan şarkıcı Sam Hasan, müzik çalışmalarına artık Türkiye’de devam edecek.

Google Haberlere Abone ol
Lübnan'ın sevilen şarkıcısı Sam Hasan, yeni single çalışmasıyla Türkiye'de!

İlk single çalışması “İşte Bu” adlı parçasını 2014 yılında Lübnan’da piyasaya çıkaran başarılı şarkıcı Sam Hasan’ın Türkçe olarak yayınladığı ilk single’ı geçtiğimiz ay müzik platformlarındaki yerini aldı. Hasan’ın Çallı Müzik etiketiyle yayınlanan “Ben mi Deli” adlı hareketli şarkısı, yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gördü.



Söz ve müziği Tarık İskender’e ait olan şarkının aranjörlüğünü Yalçın Aşan üstlenirken, klip yönetmenliğini Mustafa Özen yaptı.



Lübnan'ın sevilen şarkıcısı Sam Hasan, yeni single çalışmasıyla Türkiye'de!



Küçük yaşlardan itibaren müzik eğitimi almaya başlayan başarılı şarkıcı, Lübnan, Dubai ve Suriye başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinde geniş bir hayran kitlesine sahip. Bu başarısını Türkiye’ye de taşımak isteyen şarkıcı, müzik hayatını Türkiye’de sürdürme kararıyla ilgili ise “Lübnan’da ilk çıkardığım single çalışmamla çok güzel geri dönüşler aldım. Bunun takdir edilmesi gerçekten çok gurur verici. Ben Türk’üm ve Türkiye’yi çok seviyorum. Bu nedenle kendi ülkemde başarılı işlere ve ülkem adına faydalı olabilecek sosyal sorumluluk konserlerine imza atmak istiyorum” açıklamasında bulundu.



Sam Hasan, “Ben mi Deli” adlı şarkısının ardından piyasaya sürmeye hazırlandığı ikinci Türkçe single çalışmasının hazırlıklarını sürdürüyor.



 



Lübnan'ın sevilen şarkıcısı Sam Hasan, yeni single çalışmasıyla Türkiye'de! - Resim : 2



SAM HASAN KİMDİR?



1997 yılında Lübnan’da doğdu. Annesi Arap, babası Türk asıllı. Müzikle ilk olarak 7 yaşında tanıştı. Küçük yaşlardan itibaren müzik eğitimi alan Sam Hasan, konservatuarda müzik eğitimi aldı. Halen üniversite eğitimine devam etmekte olan şarkıcı, televizyon ve sinema bölümünde öğrenim görüyor. İlk single çalışması olan “İşte Bu” adlı şarkısını 2014 yılında Lübnan’da piyasaya çıkaran Sam Hasan, bu parçasıyla Lübnan’da geniş bir hayran kitlesine ulaştı ve çok sayıda konser verdi. Türkçe olarak yayınladığı ilk single çalışması olan “Ben Mi Deli” adlı hareketli şarkısını geçtiğimiz ay yayınlayan şarkıcı, önümüzdeki günlerde yeni single çalışmasıyla müzikseverlerin karşısına çıkacak.


Etiketler single türkiye lübnan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin