'Lösemili Yağmur'un tek isteği Hira'nın pembe evi'

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, köşesinde paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
'Lösemili Yağmur'un tek isteği Hira'nın pembe evi'

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, lösemi hastası olan Yağmur'un isteğini köşesinde duyurdu.



Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET



Lösemili Yağmur'un tek isteği Hira'nın pembe evi



‘Usta oyuncu zor durumda’ başlıklı yazı gibi bu konuyu gündeme taşıyıp taşımamayı çok düşündüm. Üç yıl işsiz kalınca, hazırdan yiyen ve konakladığı otelin parasını ödeyemez duruma gelen sanatçının ismini yazsam, konu ana haberlere taşınır ve yardım yağardı ödüllü sanatçıya… Usta oyuncu maddi sıkıntıdan kurtulur, ama gururu incinebilirdi. Şükürler olsun ki, ismini yazmadan ve fotoğrafını kullanmadan da halloldu konu...



Yine kimseyi rencide etmeden çözüm bulmak istiyorum minik bir soruna. Meslektaşım Faik Erdemli, hayranı olduğu Göksel’le görüşmesini sağlayarak, mutlu ettiği lösemi hastası Yağmur’un son hayalini anlattı.



Şubatın son günü altı yaşına girecek olan Yağmur, Demet Akalın’ın sosyal medyasında paylaştığı kızı Hira’nın odasındaki oyuncakları görünce, ailesinden aynısını istemiş.



Yedek parça servisinde çalışan babayla ev kadını annenin üç kızından en büyüğü Yağmur, lösemi hastası, ortancanın sağlık sorunu yok, ama en küçüğü (2) down sendromlu. Geçtiğimiz yılki doğum gününde onun Göksel’le konuşma hayalini gerçekleştiren arkadaşım, “Ailenin Yağmur’un Hira’dan görüp özendiği pembe evle karavanını alacak imkanı yok” deyince, kayıtsız kalamadım. 28 Şubat’ta altı yaşına girecek Yağmur’un çok istediği oyuncakları alıp, küçük bir lösemi hastasını mutlu etmek isteyenler, Instagram’daki @fatmakucukaydin hesabından iletişime geçebilir.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin