LİG TV, BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE MAÇININ KAÇ DAKİKASINI KAÇIRDI?

Sina Koloğlu, Beşiktaş-Fenerbahçe maçının ilk yarısında tekrar görüntülerin maçın akışında kapladığı süreyi not aldı ve maçın kaçırılan süresini hesapladı...

Google Haberlere Abone ol
LİG TV, BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE MAÇININ KAÇ DAKİKASINI KAÇIRDI?

Sina Koloğlu/Milliyet Cadde


LİG TV KAÇ DAKİKA MAÇIN İÇİNDE? 
Daha önce de yazdım, Lig TV yayınlarında bu ‘tekrar görüntüler’ maçın akışını etkiliyor. Maçın durduğu zaman dilimiyle tekrar görüntülerin örtüşmemesi en büyük sorun. Çok fazla tekrar verme merakı, tabii ki akışın etkilenmesinde başlıca rölü oynuyor. Son olarak Beşiktaş-Fenerbahçe maçının ilk yarısında oturup tekrar görüntülerin maçın akışında kapladığı süreyi not almaya çalıştım. Notlarıma göre yedi tekrar görüntü maçın yayın akışını etkiledi. Yani kamera maça döndüğü zaman top diğer yarı alana geçmiş ya da pozisyon kaçmıştı. Maçın ilk yarısının bitiş anını bu nedenle biz sonra gördük. 3.19’uncu dakikada saha kenarındaki tartışmayı gösteriyor Lig TV, spikerin dediklerinden anlıyoruz ki, Beşiktaş kalesinde tehlike var. 12.05’uncu dakikada Selçuk’un pozisyon tekrarı gösterilirken maç akıyor. Keza 15.52 ile 16.00 arasındaki dilimde yine bir önceki pozisyon tekrarı var. 45 dakikalık ilk devrenin yaklaşık 5 dakikası bu tekrarlarda geçti. Yani biz 5 dakika maçı izlememiş olduk.
Lig TV maçı 26 kamerayla takip etti. Gerçekten bu kumanda organizasyonu çok zor bir iş. Ve tartışmalı pozisyonların, gollerin ağır çekimleri mutlaka olmalı. Tribünden güzel ayrıntılar tabii ki olacak. Ama Lig TV dikkat ediyorum, bu konuda abartıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin