Kuzgun'da büyük şok! Dila öldü mü?

Star'ın sevilen dizisi Kuzgun, sezon finali yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kuzgun'da büyük şok! Dila öldü mü?

Star’da çarşamba akşamları yayınlanan ‘Kuzgun’ dün akşam ‘Sezon finali’ bölümü ile ekrana geldi. Meryem’in ölümün kıyısından döndüğü, Kuzgun’un Derviş’i vurduğu, Dila’nın da elindeki silahı kalbine doğrultup ateşlediği heyecan ve duygu dolu bölümünü, ekran başındakiler nefeslerini tutarak izledi.



Kuzgun'da büyük şok! Dila öldü mü?



Dila öldü mü?



Kuzgun’un gözleri önünde kendini kalbinden vuran Dila öldü mü? Kuzgun ve Dila’nın dillere destan aşkları bitecek mi? Derviş’i öldüren Kuzgun’un hayatı bundan sonra nasıl bir seyir alacak? Kuzgun, babasını bulabilecek mi? Kudret, Kuzgun’u köşeye sıkıştırabilecek mi? Cinayet işlemek suçuyla hakkında gözaltı kararı çıkarılan Kartal’a ne olacak? Meryem ve Kumru yeni tehditlerle karşı karşıya kalacak mı? Ferman Koruoğlu ve Kuzgun arasında hesaplaşma yaşanacak mı? Ali ve Füsun ölecek mi? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Kuzgun’un yeni sezonda ekrana gelecek heyecan dolu yeni bölümlerinde yanıt bulacak.



Kuzgun'da büyük şok! Dila öldü mü? - Resim : 2



Yapımcılığını Kerem Çatay - Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı ‘Kuzgun’un senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor. Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in yer aldığı dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem ve Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor.



Kuzgun'da büyük şok! Dila öldü mü? - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin