Kutsi ve Wilma Elles bu filmde buluştu

Kutsi ve Wilma Elles’in oynadığı ‘Zilin Sesi’ filmi 22 Mayıs'ta sinemalarda!

Google Haberlere Abone ol
Kutsi ve Wilma Elles bu filmde buluştu

Konusuyla Yeşilçam’a biraz da okul filmlerinin unutulmazlarından olan Hababam Sınıfı’na selam gönderen keyifli, komik, duygusal ve aynı zamanda romantik bir film olan “Zilin Sesi”, başarılı oyuncu kadrosuyla 22 Mayıs’ta sinemalarda!



Yapımcılığını Murat Özteke’nin üstlendiği filmin senaryosu Haluk Özenç’e ait. Levent Demirkale’nin yönettiği romantik komedi “Zilin Sesi”nde başrolleri, ilk kez bir sinema filminde rol alan şarkıcı Kutsi ve de ilk kez bir sinema filminde bir Türk’ü canlandıran Wilma Elles paylaşıyor. Filmin oyuncu kadrosundaEsin Gündoğdu, Kemal Kuruçay, Ayhan Kavas, Hakan Salınmış, Barbaros Şansal, Merve Erdoğan, Sevil Akı, Kaan Kasapoğlu gibi isimlere Zihni Göktay, Sümer Tilmaç ve Ani İpekkaya gibi usta isimler de eşlik ediyor.



Kutsi filmde 30’lu yaşlardaki fizik öğretmeni Tarkan’ı canlandırıyor. Futbolcu olma hayali kuran kardeşiyle beraber İstanbul’a taşınan Tarkan’ın bir türlü şansı dönmez, fizik öğretmeni olarak iş bulamaz ama sonunda müzik öğretmeni olarak iş bulmayı başarır! Aynı okulda İngilizce öğretmeni olan Süreyya ile tanışması hayatında başka maceralara yol açar!



Filmin sürpriz ismi ise Kick Boks Dünya Şampiyonu Badr Hari… Dünyaca ünlü sporcu, kick bokstaki hünerlerini beyazperdede sergiliyor, üstelik Türkçe oynayacak.



"Kutsi ve Wilma Elles bu filmde buluştu" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin