Kuruluş Osman'ın merakla beklenen kadrosu açıklandı!

atv'nin yeni dizisi, çarşamba günü ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kuruluş Osman'ın merakla beklenen kadrosu açıklandı!

Hem ülkemizde hem de dünyanın farklı ülkelerinde milyonlarca kişinin merakla beklediği ‘Kuruluş Osman’ için nefesler tutuldu. 20 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00’de ATV’de ekran yolculuğuna başlayacak, Mehmet Bozdağ imzalı sezonun en iddialı dizisi ‘Kuruluş Osman’ın oyuncu kadrosu açıklandı.



"Kuluş Osman dizisinde kim kimdir?" Galerisine Göz At



Burak Özçivit’in Osman Bey karakteriyle başrolü üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ dizisinin oyuncu kadrosu usta oyuncularla genç yetenekleri bir araya getirirken, ilk bölümün ikinci tanıtımda bazı sürpriz isimlerin varlığıyla dikkat çekti. Bamsı karakteriyle milyonların gönlüne taht kurmuş Nurettin Sönmez, ‘Kuruluş Osman’ kadrosunda da yer alırken, Dündar karakterini Ragıp Savaş, Alişar karakterini ise Saruhan Hünel canlandıracak.



"Kuruluş Osman ilk bölüm fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



Kadronun öne çıkan diğer isimleri ise şöyle: İsmail Hakkı (Samsa),Tuğrul Çetiner (Yannis), Ayşegül Günay (Zöhre), Alma Terzic (Sofia), Emre Basalak (Gündüz), Abdül Süsler (Kalonoz), Eren Hacısalihoğlu (Batur), Özge Törer (Bala Hatun), Buse Arslan (Aygül), Aslıhan Karalar (Burçin), Serhan Onat (Aybars), Uğur Arslan (Nizamettin), Açelya Özcan (Ayşe Hatun) , Emel Dede (Gonca), Yiğit Uçan (Boran), Ali Sinan Demir (Tursun), Şevket Çapkınoğlu (Megala), Ayşen Gürler (Helen), Yaşar Aydınlıoğlu (Yorgopolos).



"Kuruluş Osman dizisinden kareler" Galerisine Göz At



Tarihe ışık tutan senaryosu, prodüksiyon kalitesi, kostümleri ve görkemli platosu ile Türk dizi sektörünün uluslar arası arenadaki amiral gemisi olmaya hazırlanan ve henüz yayına girmeden birçok ülkeye satılan ‘Kuruluş Osman’, muhteşem oyuncu kadrosu ile de seyircinin gönlünde taht kuracak.



Yapım, proje tasarım ve senaryosu televizyon tarihimizin en başarılı dizi projelerinden olan ve bütün dünyada ses getiren ‘Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, 20 Kasım Çarşamba saat 20:00’de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.



Kuruluş Osman'ın merakla beklenen kadrosu açıklandı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin