KURTLAR VADİSİ PUSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Show TV ile aralarında çıkan ekonomik anlaşmazlık nedeniyle bir süreliğine çekimlerine ara verilen ’Kurtlar Vadisi: Pusu’ dizisinin ne zaman başlayacağını dizide Davut Tataroğlu’nu oynayan Can Gürzap yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
KURTLAR VADİSİ PUSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bir süredir çeşitli polemiklere yol açan ’Kurtlar Vadisi:Pusu’ dizisine ara verilmesi ve farklı kanalların da diziyi alma çabaları gündeme gelirken, izleyenler de merakla gelişmeleri beklemekte.


HaberTürk’te Saba Tümer’in konuğu olan Can Gürzap, diziyle ilgili çok merak edilen o soruları bilgisi dahilinde yanıtlamaya çalıştı. "Çekimlere ara verildi" diyen Can Gürzap, yeniden başlaması için kesin bir tarih olmadığını belirterek "Ocak sonu ya da Şubat deniliyor. Ben de tam bilmiyorum" diye konuştu.


BU DİZİ OYNAR!


Çekimlere 2-3 haftalık bir ara verdiklerini belirten Can Gürzap, "Geçen yıl da 2-3 hafta Kurtlar Vadisi ara vermişti. Yeni dönemin başlaması nedeniyle galiba. Tam olarak nedenini bilmiyorum ama başlar yine" dedi.


Can Gürzap, dizinin Star TV’ye geçmesi ihtimaliyle ilgili yapılan söylentiler için de "Her gün herkes bütün kanalları sayıyor ama bilemiyorum. Bana göre yazdıkları sürece bu dizi oynar. Senaristler yazdıkları ve yapımcılar yapmak istedikleri sürece bu dizi oynar" şeklinde konuştu.


BEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM!


’Kurtlar Vadisi: Pusu’da ’Davut Tataroğlu’ karakterini oynayan Can Gürzap, sokakta insanlardan aldığı tepkilere inanamadığını ifade etti. Gürzap, yaşadığı şaşkınlığı ve dizide yeralmasıyla ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti:


"Çok tutulmuş, çok seyircisi olan ve benim beğendiğim bir dizide beğendiğim bir rolü oynuyorum. Rol küçük olmasına rağmen bu rolü oynamaktan da zevk alıyorum. Ben bu kadar dizi yaptım, bu kadar tiyatro yaptım, bu kadar filmde oynadım, ben böyle bir şey görmedim. Sokakta çeviriyorlar beni ki benim rolüm o kadar büyük değil. Bir de başrol oynayanları düşünün. Onlar herhalde hiç sokağa çıkamıyorlar. Zor bir hayat yani. Gerçekten o kadar ilginç olaylarla karşılaşıyorum ki bazen durup düşünüyorum ve şaşırıyorum."


Televizyongazetesi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin