Kurşun kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?

FOX'un iddialı dizisi Kurşun'a, iki yeni oyuncu dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kurşun kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?

İstanbul’un 1970’li yıllarına ışık tutan 'Kurşun' dizisinin kadrosuna iki yeni isim katıldı.



'Kerim Paşa' karakterine hayat verecek tecrübeli oyuncu Ünal Silver ile 'Vural' karakterini canlandıracak başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, 20 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak dizinin 5. bölümünden itibaren FOX ekranlarında olacak.



Esrarengiz bir kişilik olan Kerim Paşa, birçok faili meçhul cinayet ve yasadışı eylemin sorumlusu olan bir karakter olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Savcı Orhan Atmaca’nın savaştığı yapının gerçek “bir numara”sı olan Kerim Paşa hiçbir zaman ortada görünmeyen ve hep perde arkasında kalan bir rol üstlenecek. Diğer yandan şarkıcı Gülce'nin hapisteki sevgilisi Vural karakteri de diziye hızlı bir giriş yapacak.




Leyla, Orhan’dan bir cevap bekliyor. #Kurşun’un yeni bölüm fragmanı burada! https://t.co/Gh5DHqmKTS


— Kurşun (@kursunfoxdizi) November 14, 2019


Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu’nun kadrosunda yer aldığı, yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel’in yaptığı, senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı “Kurşun”un yeni bölümü 20 Kasım Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.



Kurşun kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?Ünal Silver



Kurşun kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı? - Resim : 2Mehmet Yılmaz Ak


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin