Kürk Mantolu Madonna ilk kez sahnelenecek! Peki oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Sabahattin Ali’nin, Türk edebiyat tarihinin en eskimeyen ve hala en çok satan romanlarından biri olan 'Kürk Mantolu Madonna' ilk kez tiyatroda sahnelenecek.

Google Haberlere Abone ol
Kürk Mantolu Madonna ilk kez sahnelenecek! Peki oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Kült eser ‘Kürk Mantolu Madonna’ Ekim'de ilk kez tiyatroda sahnelenmeye hazırlanıyor. Oyunun oyuncu kadrosu belli oldu ve provalara başlandı. Engin Alkan tarafından tiyatroya uyarlanan ve yönetilen oyunun başrollerinde Menderes Samancılar, Tuba Ünsal, Alper Saldıran, Sercan Badur yer alıyor. Oyunun müzikleri ise Sezen Aksu imzasını taşıyor.



‘İZLEYİCİYİ EVE MUTLU GÖNDERECEĞİZ’



İlk kez tiyatro sahnesine uyarlanan ‘Kürk Mantolu Madonna’, Beykoz Kundura Fabrika'sının mekan sponsorluğunda gerçekleşen provalardan sonra, Ekim ayında Zorlu PSM'de tiyatro izleyicisi ile buluşacak. Engin Alkan provalara büyük bir heyecanla başladıklarını belirterek, “Kürk Mantolu Madonna geçtiğimiz yüzyılın ilk çeyreğinde geçen bir hikaye olmasına rağmen, bugün hala tüm dünyada güncelliğini koruyan, günümüz insanının karmaşık duygu dünyasını, aile ve özel ilişkilerini en detaylı şekilde tasvirleyen, eskimeyen taptaze bir roman. Bugüne dek sahnelemekte geç bile kalındığına inandığım için ayrı bir özenle yaklaşıyoruz. Bu kadar bekledikten sonra ve üstelik bir de romanın hikayesine son derece hakim bir kitle mevcutken, izleyiciyi tiyatroya çekebilecek güçlü bir uyarlama, prodüksiyon ve oyuncu kadrosu gerekiyordu. Öyle de oldu sanırım. Bunu daha prova aşamasından bile söylemek mümkün. İzleyiciyi eve mutlu göndereceğimize inanıyorum” dedi.



MÜZİKLERİ SEZEN AKSU YAPTI



Tuba Ünsal ile Nisan Ceren Göknel, Kürk Mantolu Madonna'nın yapımcılığını To Be House of Production ismi ile üstleniyor. Müziklerini Sezen Aksu'nun yaptığı oyunun, sahne ve ışık tasarımını Cem Yılmazer yapıyor. Oyundaki Maria Puder otoportresinde ise önemli çağdaş ressamlardan Ahmet Güneştekin imzası yer alıyor.



Kürk Mantolu Madonna ilk kez sahnelenecek! Peki oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Oyunda Maria Puder rolünde de izleyeceğimiz oyuncu Tuba Ünsal olacak…


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin