KÜÇÜK SIRLAR'DA KARAVAN KRİZİ

Küçük Sırlar dizisinin setinde Sinem Kobal için özel bir karavan bulundurulurken diğer oyuncuların kamyonet arkasında kostüm değiştirmesi krize neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
KÜÇÜK SIRLAR'DA KARAVAN KRİZİ

Kobal’ın, sözleşmesine ‘özel karavan’ şartı koydurttuğu öğrenildi.
Karavana binemeyen oyuncular küplere bindi! Başrollerini Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur, Birkan Sokullu ve Ebru Akel'in paylaştığı Küçük Sırlar dizisinin setinde 'karavan krizi' çıktı. Kobal'ın, çekim arasında kostüm değiştirmesi, dinlenmesi ve sevgilisi Arda Turan ziyarete geldiğinde görüşmesi için kiralanan karavana diğer oyuncular bozuldu. Kobal dışındaki oyuncular, dış çekimlerde karavanı kullanabilecekleri ancak fazla meşgul etmemeleri konusunda uyarıldı.



KARAVANIN İÇİNDE YOK YOK
 Dizinin yıldızlarının yapılan ayrım karşısında karavanı protesto edip kostümlerini kamyonette değiştirdiği öğrenildi. Bu arada Sinem Kobal'ın dizi başlamadan önce sözleşmesine 'özel karavan' şartı koydurttuğu ortaya çıktı. Donanımına göre günlük kirası 200 ila 400 lira arasında değişen karavanlarda; tuvalet, banyo, mutfak, TV, video, yatak, oturma grubu, havalandırma ve kalorifer standart olarak yer alıyor.



ÇiFTLiKTE DE AYNI SORUN ÇIKMIŞTI
Bir karavan krizi de geçen yıl Adanai da çekilen Hanımın Çiftliği dizisinin setinde yaşanmıştı. Özgü Namal'a lüks bir karavan kiralanması, diğer oyuncular arasında huzursuzluk yaratmıştı. Namal'ın hizmetçisi rolündeki Evrim Solmaz, çekimlerin Adana'da yapılmasından dolayı zaten yorulduklarını belirterek karavan işinin çözülmesi gerektiğini söylemişti.


www.milliyet.com.tr

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin